"NIJE JOJ MILO, ZATO JE TUŽNO PLAKALA..." Marija Kulić za Espreso o Miličinoj TRUDNOĆI, ŽESTOKO OPLELA po Terzi
Marija Kulić, Foto: Nemanja Nikolić

EVO ŠTA ONA MISLI

"NIJE JOJ MILO, ZATO JE TUŽNO PLAKALA..." Marija Kulić za Espreso o Miličinoj TRUDNOĆI, ŽESTOKO OPLELA po Terzi

Ekipa Espreso portala pozvala je Mariju Kulić kako bi nam prokomentarisala najaktuelniju temu u Beloj kući.

Objavljeno: 16:35h
Ivana Radivojević

Učesnica "Elite" Milica Veličković je trudna.

Zajedno sa dečkom Borislavom Terzićem Terzom uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja.

Ekipa Espreso portala pozvala je Mariju Kulić kako bi na prokomentarisala najaktuelniju temu u Beloj kući.

Milica Veličković je trudna
Milica Veličković je trudnafoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ona nam je u svom stilu bez dlake na jeziku prokomentarisala novopečenu situaciju, ali i istakla da po njenom mišljenju Milica nije srećna što je ostala u drugom stanju.

- Milica je danas na debati rekla: na svu moju iskrenost, koristite zaštitu. Time je rekla sve, da joj uopšte nije milo jer je iskreno tužno plakala. Tako je to kad ne razmišljaju i intimizuju se bez zaštite. Naravno da će jednom doći do trudnoće. Svi znamo da Terzina porodica ne podnosi Milicu zbog tih trojki o kojima se pričalo, o menjanju puno muskaraca, o ocu i sinu. Smeta to itekako Terzi, kom muškarcu ne bi smetalo, ali hteo je da ima priču. Mislim da nije slučajno to uradio, nego ako se desi, nema veze. Nažalost, nije jedini koji je to uradio, a nije iskreno voleo. Ima ih više, samo učesnici Zadruge - rekla je Marija, a onda dodala:

Marija Kulić o trudnoći Milice Veličković
Marija Kulić o trudnoći Milice Veličković foto: © ATA Images

- Zola pravio dete zbog priče, kao da bude svadba, Rajsko ostrvo. Skraćeni pravio dete da bi obavezao Miljanu da bude sa njim. Buđola i latentni Lakić zbog priče u rijalitiju. Mislim da je i Terza, takođe. Vređao je Milicu mnogo u smislu da je ku*va, govorio da opšti sa ocem i sinom. Bilo je vrlo, vrlo neprimerenih priča o njoj. Mislim da forsiraju sve, da niko tu nije srećan. Nije ni Milica, jer je, po meni, užasno vređao i govorio da mu kao takva ne treba. Sada, da bi oprao sve, kada je već zasr*o, priča, da su to samo priče. Gde ima vatre, ima i dima... Ona je devojka, uličarka, prepuštena sebi i mislim da još neko vreme nije spremna za veliku obavezu. U svakom slučaju, svakom kome se desi, želim sve najbolje i da bude kako ona želi. Takođe, mislim da žena odlučuje o potomstvu. Tako da treba ozbiljno da se razmisli o svemu. Kako god odlučila, neka je srećno jer ni jedno dete ne treba da ispašta ni zbog jedne greške roditelja - završila je Marija Kulić za Espreso.

Marija smatra da je Terza napravio dete Milici zbog priče u rijalitiju
Marija smatra da je Terza napravio dete Milici zbog priče u rijalitijufoto: M.M./ATAImages

Za kraj Marija nam je poručila je bolje da Milica rodi dete:

- Svakako je bolje da čuva dete, nego da uličari.

Podsetimo, za Espreso se oglasio i Terzin drug, a šta joj rekao nakon vesti da je Milica Veličković u drugom stanju POGLEDAJTE OVDE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.