"KAD SE LJUBIMO TRESEMO SE" Aneli progovorila o ODNOSIMA sa Janjušem, a onda žestoko OPLELA po cimerima
Foto: Petar Aleksić

rijaliti

"KAD SE LJUBIMO TRESEMO SE" Aneli progovorila o ODNOSIMA sa Janjušem, a onda žestoko OPLELA po cimerima

Odnos Aneli i Janjuša privlači veliku pažnju

Objavljeno:

Naredna osoba sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras razgovarao u Šiša baru bila je Aneli Ahmić. Ona je na samom startu kometarisala odnos sa Janjušem:

- Kako dani prolaze mi se sve više volimo, samo govorimo šta je ovo, kad se zagrlimo mi se tresemo. Mi smo od prvog dana zajedno, kad se ljubimo tresemo se, to je bolesno i baš je jako, nisam ovakvu ljubav imala, kao da smo se po svemu našli, po mirisu, dodiru, imamo nesuglasice ali gluposti, znamo da se bockamo. Muči me to što imamo odnose, ali ne mogu da iskontrolišem, šta će mi moji reći, ja sam dete u duši - rekla je Aneli.

Danas je Janjuš imao loš dan, kakav je - pitao je Darko.

- Dobar je, dođu mu teški dani tamo, to su mi najteži momenti. Osetim mu u pogledu sve i guši me to. Volimo tiho da pričamo, onda mi se on otvori, i sve priča u besu, nisam znala kako da se ponašam u dosta situacija kako da se ponašam - rekla je Aneli.

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Šta bi ono noćas sa Majom - pitao je Darko.

- Ja sam rekla svoje, ja više neću da je diram, ti znaš da je ja nikad ne diram prva, u anketama sam lagala, da je ne bi dirala, ali ne možeš ti. Ja sam rekla da ne mogu da ćutim više, čekala sam nominacije i sve sam rekla, Situ vređa, stalno me provocira, traži rat, ja sam sačekala i rekla sve. Isto mi sve priča kao Aleksandri, neću da izgubim honorar zbog Maje. Ja ne znam da udarm tako nisko kao ona. Kako je nije sramota da onda priča o mojoj Nori, ako je nju majka ostavila, i onda je plakala jer je mislila - rekla je Aneli.

Inspiriše te Ša ovih dana - pitao je Darko.

- Mene boli, i zato se svađam sa Ša. Ja Mionu volim, čudan je tip žene, ja ne volim da se družim, i sa Mionom volim da ćaskam i zavolela sam je. Žao mi je što je Ša guši. Pitala bih je da li ga voli i da li je sigurna, da se ne plaši osude, ne možeš biti sa nekim na silu. Nju je on ugušio, nije lako biti sa bivšim momkom u istoj kući, mislim da joj nije sve jedno. Mislim da baš ima emociju i da nije hladna prema njemu, videla sam danas da je pogledala u čokoladice, izjeda je sve što je uradila. Mislim da voli Ša, ali i Stanislava, ali mislim da joj je teško da raskine. Pere se i ubeđuje sebe da joj je bilo loše, teši se - rekla je Aneli.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/Pink/A.V/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.