VANJA TOTALNO PONIZILA ŠA: Otkrila značenje TAJNE ŠIFRE koju je poslala Stanislavu, pa žestoko uradila na BIVŠEG
Vanja i Ša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi u neverici

VANJA TOTALNO PONIZILA ŠA: Otkrila značenje TAJNE ŠIFRE koju je poslala Stanislavu, pa žestoko uradila na BIVŠEG

Uputila jasnu poruku putem društvenih mreža!

Objavljeno:

Rijaliti učesnik "Elite" Stanislav Krofak danas proslavlja svog 36. rođendan, povodom toga danas je bila organizovana žurka na imanju u Šimanovcima.

Proslava je tokom dana održana u "Dubiozi", a svi su prvo primetili slike sa Mionom Jovanović koje su stigle za Stanislava od zajedničke, a onda je nastao muk, kako bi se pročitale čestitke. Pored toga što su stigle poruke od Panterine zajedničke podrške sa Mionom, dobio je čestitke od porodice, prijatelja, ali i ćerke. Međutim, najviše pažnje privukla je čestitka od Vanje Ignjatović, koja se predstavila kao "Plavi medvedić".

- Srećan rođendan, Stanislave. Ušao si kao gospodin, pa da tako i izađeš, pa da proslavimo napolju tvoj izlazak. Sve je super imaš ogromnu podršku. Vidimo se uskoro, plavi medvedić - glasila je čestitka.

Medvedić kojeg je Vanja poslala Stanislavu
Medvedić kojeg je Vanja poslala Stanislavufoto: prentscreen/instagram/vanjaignjatovic14

Nakon što je Nenad Aleksić Ša saznao za poruku svima je razglasio da su Vanja i Pantera u šemi, nakon čega se oglasila reperova bivša supruga i brutalno mu odgovorila putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Vanja Ignjatović se obratila svom bivšem mužu Ša
Vanja Ignjatović se obratila svom bivšem mužu Šafoto: prentscreen/instagram/vanjaignjatovic14

- Plavi medvedić ima samo jedno značenje, a to je da je sve u redu napolju i da je ispao pravi gospodin za razliku od pojedinih ološa. Znam Šaki da bi voleo da Stanislav i ja imamo neki dogovor, ali ne, oper se pereš na pogrešan način. Nema potrebe mi da vas bolimo. Ljubomora je čudo, ali razumem, niste navikli na istinu, već na laži, jer to jedino i znate. To je vaša struka. Bolje poradi na svom odnosu i svojoj glavi, nego što imaš neke strategije u ledoj glavili, Šakili - napisala je reperova bivša supruga.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Republika/A.N. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.