VELIKA ISPOVEST LAZARA ČOLIĆA ZOLE O MILJANI KULIĆ: Više ne želi NIŠTA DA KRIJE, pomenuo i PREKINUTE TRUDNOĆE
Lazar Čolić Zola, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVI DETALJI

VELIKA ISPOVEST LAZARA ČOLIĆA ZOLE O MILJANI KULIĆ: Više ne želi NIŠTA DA KRIJE, pomenuo i PREKINUTE TRUDNOĆE

Objavljeno:

Lazar Čolić Zola, bivši učesnik "Elita", nakon diskvalifikacije iz rijalitija, otputovao je u Beč gde se zadržava već neko vreme. Međutim, njegova bivša partnerka Miljana Kulić, takođe se nakon što je izbačena sa imanja u Šimanovcima uputila u prestonicu Austrije kako bi se susrela sa njim, ali njihov sastanak nije protekao mirno.

Čolić je sada otkrio šokantne detalje o svojoj vezi sa kontroverznom Nišlijkom, koja se nedugo nakon borakva u Beču vratila na imanje u Šimanovcima, te priznao da ga je sramota što je uopšte bio sa njom, kao i da mu je najviše zla nanela u životu nanela upravo ona.

- Imao sam potrebu da budem čist pred Bogom! Nisam hteo da pustim tako lako, mislio sam da će biti drugačije! Prvi put sada mogu da kažem da me je sramota tog odnosa sa njom, sramota me je Miljane! Zgadila mi se potpuno, toliko me je povredila i razočarala, postao sam ravnodušan. Sada mogu da kažem, Miljana je nimfomanka, ozbiljna... Mogu slobodno da kažem da mi je ona najviše zla nanela - naveo je Zola, prenose domaći mediji.

Ispovest Lazara Čolića Zole o Miljani
Ispovest Lazara Čolića Zole o Miljanifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Zola je istakao da ga više nije briga i da je postao ravnodušan po pitanju Miljanine uloge u starateljstvu nad njenim sinom Željkom.

- Ona treba da obrati pažnju na ponašanje baš jer je majka. Sa jednog na drugog. Gledam pre neki dan, ona ima odnose pred punom sobom. Ljudi prolaze pored kao da prodaje lubenice, a ne… Baš me briga kako će ovo uticati na njeno starateljstvo nad Željkom, ne zanima me više! Empatije više nemam, ravnodušan sam. Koliko znam, ona nema nikakve veze sa starateljstvom već Marija. Moja majka se isto napatila, a nju niko ništa nije pitao - kaže Čolić i dodaje da je Kulićeva abortirala tri njegova deteta:

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dva puta je abortirala i ona kaže da ima još jedna kiretaža napolju za koju ja ne znam. Ona je bila u stanju da mi pošalje više puta u toku dana pozitivan test i da je trudna. Imam sve u telefonu. Pa, ne možeš biti trudna na svakih sat vremena.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espres/SrbijaDanas/A.N. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.