ASMIN DURDŽIĆ SE HITNO OGLASIO ZA ESPRESO NAKON MILJANINIH TVRDNJI: Njegove reči ODZVANJAJU, evo šta je PORUČIO
Asmin Durdžić, Foto: printscreen/instagram/bet_men_007

svi detalji

ASMIN DURDŽIĆ SE HITNO OGLASIO ZA ESPRESO NAKON MILJANINIH TVRDNJI: Njegove reči ODZVANJAJU, evo šta je PORUČIO

Asmin Durdžić oglasio se za Espreso nakon što je Miljana Kulić izjavila da joj je nudio "Rolex" u zamenu da bude na njegovoj stani.

Objavljeno:

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" rijaliti učesnica Miljana Kulić izjavila je da joj se Asmin Durdžić javio kada je bila diskvalifikovana, te da joj je nudio sat marke "Rolex" u zamenu da se u Eliti svađa sa Aneli Ahmić kao i da bude na njegovoj stani.

Naime, Darko Tanasijević je postavio Miljani pitanje, a ona mu je odgovorila i otkrila detalje navodnog razgovora sa Asminom.

- Apsolutno, ja sam pričala sa Asminom i ubacio je druga. Zvao me je Zola i neki grupni poziv, ništa nisam slagala, sve što sam rekla stojim iza toga. Mislim da je Zola prodao priču Asminu da ćemo se zajedno vratiti, i da ćemo mi biti na njegovoj i Stanijinoj strani, ja sam rekla da neću biti ni na jednoj strani. Zvao je mog tatu da bi dobio mene, rekao je da će platiti sve što me tuže, da će mi kupiti Roleks, pričali smo desetak minuta da vidim kakav je profil osobe, videla sam da je patološki lažov. Pričao mi je da samo gleda Zadrugu po ceo dan, da samo traži crte, narkomanka, ide na žurke ne gleda dete, citiram njegove reči. Ja sam se vratila i nisam njegov drveni, ja ne mogu na silu da radim neke stvari, tačno je da kada sam ga ugledala rekao je, izbačeni izvini se mom prijatelju. Kada sam videla kakav je profil, rekla sam mu "a prvo dete" i završila - rekla je Miljana.

Asmin Durdžić se oglasio za Espreso nakon tvrdnji koje je iznela Miljana Kulić
Asmin Durdžić se oglasio za Espreso nakon tvrdnji koje je iznela Miljana Kulićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ekipa portala Espreso pozvala je Asmina Durdžić kako bi nam iz prve ruke otkrio da li je ovo istina, a on nam je kratko odgovorio Miljana ne govori istinu.

- Ne znam šta bih rekao za mentalno poremećenu osobu. Sve što je rekla nije istina, luda žena totalno - rekao je Asmin, a onda kroz smeh dodao:

Asmin Durdžić se oglasio za Espreso
Asmin Durdžić se oglasio za Espresofoto: printscreen/instagram/bet_men_007

- Dobro nije rekla da sam obećao da joj otvorim kladionicu - završio je Asmin za Espreso.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Ivana Radivojević )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.