DRAMA ANĐELE ŠPARAVALO SE NASTAVLJA: Nakon što je ostala BEZ PORODICE i Bojana OKRENULA LEĐA, plakala na sav GLAS
Bojana i Anđela, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ne može da dođe sebi

DRAMA ANĐELE ŠPARAVALO SE NASTAVLJA: Nakon što je ostala BEZ PORODICE i Bojana OKRENULA LEĐA, plakala na sav GLAS

"Ja u životu generalno radim stvari zbog kojih sam srećna. Ja ne bih osporila mojim roditeljima ako nisu srećni da se razvedu" rekla je Anđela

Objavljeno:

Aktuelna takmičarka rijaliti programa "Elita" Anđela Šparavalo povredila je svoju porodicu time što je započela vezu sa cimerkom Bojanom Pavlović.

Anđela je sinoć u emisiji otkrila da su ona i Bojana raskinule i da razlog raskida nije pritisak njene porodice.

- Celokupna javnost je u šoku zbog pisma tvog oca, ima ogroman odjek, kako opravdavaš toliki manjak empatije i griže savest kod tebe - pitao je Darko.

- Verovatno njima deluje tako, da ne obraćam pažnju, ali ja sam zbog nekih stvari i zbog njih koji se oglašavaju konstantno, Bojana i ja nemamo odnose, ne ljubimo se u lajvu i čak nismo ni trenutno zajedno. Ja sam njima objasnila to, pročitala sam ono na "Elitoviziji", očigledno je da se ne slažu sa tim, znači neće se nikada složiti sa tim odnosom. Ja sam sebi najsrećnija u odnosu sa Bojanom. Više bih volela da se ne oglašavaju - rekla je Anđela.

Raskinuče Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović
Raskinuče Anđela Šparavalo i Bojana Pavlovićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Je l' misliš da si sebična - pitao je Darko.

- Ja u životu generalno radim stvari zbog kojih sam srećna. Ja ne bih osporila mojim roditeljima ako nisu srećni da se razvedu - rekla je Anđela.

- Ti si vrištala i potrebu da dokažeš moral zbog Luke Majčice, a kada je bilo ovo za tatu, bila si mrtva hladna - pitao je Darko.

- Zato što već imam taj teret, pa mi se nameće i taj Luka da sam imala nešto sa njim, sav taj pritisak, i onda tako odreagujem. Ne može meni niko da bude preči od porodice, to je sigurno, ali naravno da mi je stalo do veze sa Bojanom, jer me ona gleda ovde kao malo vode na dlanu. Imamo normalan odnos - rekla je Anđela.

Anđela van sebe nakon raskida sa Bojanom
Anđela van sebe nakon raskida sa Bojanomfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Da li shvataš da po rečima članova tvoje porodice, ti gubiš čitavu porodicu kompletno zarad veze sa Bojanom - pitao je Darko.

- Je l' to ucena?! Jeste...To meni nije neka vaga, znam da je njima teško - rekla je Anđela.

- Ona poredi oca, majku, brata, babu sa osobom koju poznaje tri meseca - skočio je Mića.

- Svađala si se sa Bojanom, htela je taj raskid, ti si Bojani rekla: "kada sam ustala, rekla sam šta želiš, obećala sam da će sve biti kako želiš", da li je onda tvoja mama u pravu onda kada kaže da te Bojana kalupi po svom nahođenju - pitao je Darko.

Anđeli je porodica okrenula leđa zbog veze sa Bojanom
Anđeli je porodica okrenula leđa zbog veze sa Bojanomfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ne, ne, ne, nego moji postupci nisu kako treba, lupim tako nešto iz šale...Raskinuli smo zbog nekog mog ponašanja, ne zbog pritiska - rekla je Anđela.

- Da li Slađa Lazić Poršelina priča istinu ili laže kada priča da si ti njoj pričala da te je otac maltretirao - pitao je Darko.

- Ma laže, roditelji nisu podigli ruku na mene, Slađa lupeta - rekla je Anđela.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic/Milica Milivojević Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.