ŠTA LI ĆE REĆI KARLI? O navodnoj Duškovoj AFERI bruji SRBIJA, otac se HITNO OGLASIO za Espreso: Njeni telefoni...
Duško Tošić, Foto: Dragana Udovičić

DA LI JE MOGUĆE?

ŠTA LI ĆE REĆI KARLI? O navodnoj Duškovoj AFERI bruji SRBIJA, otac se HITNO OGLASIO za Espreso: Njeni telefoni...

Za naš portal se oglasio starletin otac i razjasnio sve

Objavljeno:

Tokom emisije ‘Pitanja gledalaca’ na Pinku, učesnica Elite Maja Marinković dobila je pitanje o bivšem fudbaleru Dušku Tošiću koje je šokiralo našu javnost. Naime, gledaoci su Maji postavili pitanje koje ima veze sa mužem naše pop dive Jelene Karleuše, te se sumnjalo da je ona sa njim imala aferu. - Koliko i kada si bila u šemi sa Duškom Tošićem? - pitala ju je voditeljka Maša.

Maji su postavili pitanje koje ima veze sa mužem naše pop dive Jelene Karleuše
Maji su postavili pitanje koje ima veze sa mužem naše pop dive Jelene Karleušefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- To nema veze sa životom! Mi smo se dva puta sreli, ali nikada se nismo ni upoznali. Imam lepo mišljenje o njemu, ali nismo nikada bili zajedno - odgovorila je Maja. Ekipa portala Espreso pozvala je Majinog oca, Radomira Takija Marinkovića kako bi nam iz prve ruke otkrio da li je njegova naslednica imala aferu sa bivšim fudbalerom.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAimages

- Od tog posla nema ništa. Majini telefoni su kod mene, prema tome ne postoji ni jedna prepiska niti bilo šta - rekao je Taki za Espreso i dodao: - To nije tačno, Majin telefon je kod mene u ruci, sve njene kontakte ja imam, tako nešto kod Maje ne postoji u telefonu, da ima ja bih znao. Neko širi dezinformacije, hoće nešto da se dešava i žele opet da kanale Maju, ali ne mogu - završio je Taki za naš portal.

Oglasio se i Taki
Oglasio se i Takifoto: Aleksandra Čolić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:11

Duško Tošić uživa u koncertu Dragane Mirković

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.