MARIJA KULIĆ KULJA OD BESA? Miljana imala JASNU PORUKU za PORODICU, prekinula PROGRAM i zakucala ih o POD
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

MARIJA KULIĆ KULJA OD BESA? Miljana imala JASNU PORUKU za PORODICU, prekinula PROGRAM i zakucala ih o POD

Darijanova porodica podržava njihovu vezu, što je Miljanu obradovalo, pa im se javno zahvalila.

Objavljeno: 11:27h

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je započela vezu s cimerom Darjanom Radumirovićem, što nije naišlo na odobravanje njene majke Marije.

Marija sumnja da je Darijan iskoristio Miljanu za produžetak boravka u rijaliti programu Elita.

Nasuprot tome, Darijanova porodica podržava njihovu vezu, što je Miljanu obradovalo, pa im se javno zahvalila.

Miljana o porodici i novom dečku
Miljana o porodici i novom dečkufoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Pozdrav za celu porodicu, naravno da mi je drago što me podržavaju, neka i moji podrže moju sreću. Ja sam ponovo stara Miljana koja se šali na svoj račun i tuđi, žao mi je što im ne odgovara poza, usmeravam Darjana da postane bolji čovek. On bi trebao da bude dobar otac i privržen svojoj deci, ako moji roditelji ne podržavaju to, ja ću poraditi to da ih razuverim u njegove loše namere. Verujem da moja majka ne podržava to, ali neka se ne stresiraju, ja sam ovde odlično. S obzirom na to da sam bila sa narkomanom i skraćenim mongoloidom i takođe imam dete sa buđolom, neka podrže to što sam srećna - rekla je Miljana u jednom dahu.

Podsetimo, nakon što je Miljana ozvaničila vezu sa Darijanom, Marija je istakla da nikako ne podržava taj odnos.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAimages

- Od zeta nema ništa! Miljana je karta za boravak i planiranje ulaska u narednu sezonu, svakom njenom rijaliti partneru do sad bila. Nemam ništa protiv toga da vreme provode zajedno, ali dalje od toga ne dolazi u obzir. Svi partneri od nje gledaju da izvuku neku korist. Ne mislim da je on loš, ali ne znam zbog čega su odmah ušli u vezu. Možda su želeli da daju do znanja bivšim partnerima da više nisu slobodni. Meni se ne dopada jer iznosi prljav veš o Sneži, zbog toga smatram da ga ni Miljana ne shvata ozbiljno. On je živeo sa njom i to treba da se poštuje. To iznošenje prljavog veša je za mene strašno, ogavno i odvratno. Ne smatram to trajnim. Seje decu na sve strane i to je strašno. Ima skoro četrdeset godina, a ne zna kome je napravio dete. Ne deluje mi kao da je sasvim zreo za svoje godine - istakla je Kulićka tada.

Bonus video:

00:05

Isplivao još jedan snimak Miljana Hofmana

(Espreso/Alo/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.