MILJANA PONOVO PRED KAMERAMA BILA INTIMNA, A NJENI RODITELJI ZGROŽENI: Marija Kulić VAN SEBE, spomenula i Zolu
Miljana Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zadruga elita

MILJANA PONOVO PRED KAMERAMA BILA INTIMNA, A NJENI RODITELJI ZGROŽENI: Marija Kulić VAN SEBE, spomenula i Zolu

Iako je obećala da više neće biti intimna u "Eliti" pregazila je svoju reč

Objavljeno:

Miljana Kulić ponovo je otišla korak dalje, te se prepustila strastima i opet imala odnos pred kamerama rijalitija, ovog puta sa novim dečkom Darjanom Radumirovićem.

Iako je obećala da više neće biti intimna u "Eliti" pregazila je svoju reč, te je njena majka Marija Kulić zgrožena zbog ćerkinog ponašanja.

Marija je od supruga Siniše saznala šta je Miljana uradila u rijalitiju, te je oplela po nasledenici.

- Sve najgore bih rekla za nju! Malopre mi rekao Siniša, ja to nisam ni znala, nisam gledala noćas, gledala sam dok su bili intervjui... Malopre mi rekao Siniša, zgrožena sam! Nemam reči. Sve najgore bih rekla, ali više ni ne ide da pričam, da me opet osuđuju: "Vidi šta ova priča za ćerku, opet je protiv veze..." - kaže Marija, koja ne krije da ima loše mišljenje o Miljaninom novom izabraniku.

Ponovo je otišla korak dalje, te se prepustila strastima i opet imala odnos pred kamerama rijalitija
Ponovo je otišla korak dalje, te se prepustila strastima i opet imala odnos pred kamerama rijalitijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nisam protiv veze, nemam ništa protiv toga da se zezaju, druže, pa nek se i poljube, ali više od toga ne i napolju - ni slučajno! To može da bude dok traje rijaliti, posle toga ne. Nije narkoman, nije kockar, ali seje decu po svetu! Sve najgore je pričao o Sneži Kušadasi, izneo sav prljav veš. Kakva god da je... Ja nju mrzim, odvratna mi je zbog sestričine, što je dopustila da ode u hraniteljsku porodicu - zbog toga mi je odvratna, ali kakva god da je, ona ga je uvela, pružila mu šansu da zaradi ono što ne bi mogao napolju. Preko nje je ušao, to treba da poštuje, to važi i za Zolu i za onog skraćenog.

Miljanu su danas mnogi cimeri iz kuće imenovali za nepažljivu osobu jer je, kako su pričali, nepažljiva prema svom detetu i roditeljima, što je Marija sada prokomentarisala.

- U pravu su kada to kažu, potpuno. Kada su ljudi u pravu, ja to mogu iskreno da kažem, nepažljiva je. Postoji mogućnost, velika verovatnoća, da Miljana sve to radi da bi Zola bio ljubomoran, a njega zabole, pravo da vam kažem, ona stvar, i za nju i za to šta će ona da radi. Može samo i on da joj se smeje, a ona verovatno misli da mu je stalo, pa da će mu biti krivo, što je još bolesnije nego da se zaljubila... Da ti radiš nekome nešto u inat, a večito je to radila! Uvek je zbog inata od sebe pravila najgoru, to ona nikako ne može da ispravi, iako smo joj svi govorili. Nemam reči, nisam imala ništa protiv dok ne dođe do seksa. Njoj čovek više nikad ne može da veruje, apsolutno. Uvek kada je odlazila pričala je da neće, i za ovog sam joj rekla:"Zaj*bavaj se, zezaj se", ali eto - zaključila je Marija.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Pink/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.