PRAVA DRAMA U ELITI, OTAC ZADRUGARKI POSLAO PISMO: Istakao da je ovo njegovo POSLEDNJE OGLAŠAVANJE, nije birao reči
Zadruga Elita, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

rijaliti

PRAVA DRAMA U ELITI, OTAC ZADRUGARKI POSLAO PISMO: Istakao da je ovo njegovo POSLEDNJE OGLAŠAVANJE, nije birao reči

Izvesni Aleksandar poslao je otvoreno i kako je istakao, poslednje pismo svojoj ćerki

Objavljeno:

Otac Anđele Šparavalo, poput ostatka porodice se oštro protivi ćerkinoj vezi sa Bojanom Pavlović u okviru rijalitija "Elita".

Izvesni Aleksandar poslao je otvoreno i kako je istakao, poslednje pismo svojoj ćerki. Istakao je kako mu se ćerka zgadila.

- Anđela, sada ti ovo pismo piše otac i znaj da se posle ovog pisma neću oglašavati! Vidim da te poruka koju ti je poslao brat nije ni malo dotakla, i da posle bratovljeve poruke ljubiš ona žvalava usta i da ti se cela nacija gadi. Meni kao ocu si se zgadila, a mogu da zamislim kako je zadrugarima kad to gledaju uživo. Ovo što si uradila porodici, da tvoju mamu vodim u hitnu, a moju si stavila u bolnicu, a ti i dalje ne mariš, gledam i ne verujem šta sam gajio. Svesno ubijaš porodicu zbog žvalave, a ne daj Bože da se nešto desi bati, mami i baki, bićeš u ozbiljnom problemu, to ti ja obećavam - napisan je u pismu, Anđelinog oca, koji se tu nije zaustavio.

Njena majka je govorila i da postoji muogućnost da se odrekne ćerke
Njena majka je govorila i da postoji muogućnost da se odrekne ćerkefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kažeš da ćeš da razgovaraš s nama u vezi te žvalave, a ti dobro znaš kakav sam ja i da ne želim da čujem ijedno slovo njenog imena! Pošto vidim da i dalje ostaješ u tom odnosu, i svakim poljupcem upućenim žvalavoj zabadaš mi nož u srce i ne prekidaš taj bolestan odnos... Mogu samo kući da te dovedem i predam ti ostala lična dokumenta i nikad ne vidim u životu! A ti razmisli posle ovog pisma da li ćeš nastaviti ovaj bolestan odnos i ponižavanje sebe i porodice - zaključeno je u pismu, prenosi Pink.rs.

Otac Anđele Šparavalo, poput ostatka porodice, se oštro protivi ćerkinoj vezi sa Bojanom Pavlović
Otac Anđele Šparavalo, poput ostatka porodice, se oštro protivi ćerkinoj vezi sa Bojanom Pavlovićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, varnice između Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo krenule su pre nekoliko meseci, a njih dve su imale i inimni odnos u rijalitiju.

Bojana i Anđela pre nekoliko dana su nastupile zajedno u okviru "Elitovizije".

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/24sedam/M.V/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.