DRAMA U PORODICI ŠPRAVALO SE NASTAVLJA: Anđelina majka NIJE DOBRO, njen otac traži HITAN SASTANAK sa PRODUKCIJOM
Anđela Šparavalo, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

SVI DETALJI

DRAMA U PORODICI ŠPRAVALO SE NASTAVLJA: Anđelina majka NIJE DOBRO, njen otac traži HITAN SASTANAK sa PRODUKCIJOM

"Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa" rekao je Anđelin otac

Objavljeno: 20:59h

Roditelji aktuelne učesnice "Elite" Anđele Šparavalo već mesecima unazad ne mogu da dođu sebi jer im je, kako se da primetiti, a i kako kažu, ćerka heteroseksualka u rijalitiju "Elita" uplovila, po prvi put, u istopolnu vezu s Bojanom Pavlović. Tokom novogodišnje posete u rijalitiju, Aleksandra Šparavalo, Anđelina majka i njen otac jasno su stavili ćerki do znanja šta će biti ukoliko nastavi odnos sa Bojanom, te i da je, usled sramote zbog njenih postupaka, njen rođeni, mlađi brat prestao da ide u školu, te da joj je baka završila u bolnici.

Anđelu to nije sprečilo da svakodnevno pred milionima gledalaca upražnjava intimne odnose s Bojanom, s kojom je nedavno proslavila dva meseca veze.

S obzirom na to da na današnji dan, građani širom sveta, obeležavaju Dan zaljubljenih, fanovi koji su one nazvale "ajkulice", poslali su pregršt poklona, a između ostalog ono što je mnogima zaparalo i oči i uši, jeste tzv. "transparent" koji je Ivan Marinković pokazao cimerima i pročitao ga.

Aleksandra Šparavalo, Anđela Sparavalo
foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ako želiš da mi praviš scene, molim te neka budu po**o - pročitao je Ivan sa transparenta.

Nakon toga, domaći mediji su dali sve od sebe, da stupe u kontakt sa porodicom Šparavalo, te je u jednom momentu, njena mama Aleksandra, čak i odbila poziv.

Po svemu sudeći, Anđelini roditelji i dalje ne mogu od sramote, kako su već i sami rekli, da izađu na ulicu, a da li su ovim postupkom pokazali gnev ili šta već, ostaje nam samo da pretpostavimo.

Aleksandra Šparavalo nije dobro
Aleksandra Šparavalo nije dobrofoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Anđelin otac, Aleksandrin suprug, nedavno je voditelju "Elite", Milanu Miloševiću otkrio da je Aleksandra u jako lošem zdravstenom stanju zbog ćerke i njene veze s Bojanom, a on čak strahuje i za njen život.

- Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, je l i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti - pisao je u porukama Anđelin otac Milanu.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Pink Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.