OVE DETALJE O MENSURU AJDRAPAŠIĆU SIGURNO NISTE ZNALI: Isplivalo sve o NJEMU CRNO NA BELO, da li je MOGUĆE?
Mensur Ajdarpašić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

BIOGRAFIJA

OVE DETALJE O MENSURU AJDRAPAŠIĆU SIGURNO NISTE ZNALI: Isplivalo sve o NJEMU CRNO NA BELO, da li je MOGUĆE?

Mensur je široj javnosti postao poznat 2020. godine kada je ušao u treću sezonu Zadruge, a pre rijalitija se bavio modelingom i kik-boksom.

Objavljeno: 14:21h

Mensur Ajdarpašić je akutelni učesnik rijalitija Elita, on je rođen 03. septembra 1997. godine. u Baru.

Mensur je široj javnosti postao poznat 2020. godine kada je ušao u treću sezonu Zadruge, a pre rijalitija se bavio modelingom i kik-boksom.

Ajdarpašić je tokom treće sezone imao veliki sukob sa Vladimirom Tomovićem, a svi pamte njegovu vezu sa Minom Vrbaški. O njihovom odnosu su svi brujali. a česte svađe dovodile su i do ozbiljnijih svađa ali i povreda. Na kraju je osvojio treće mesto u trećoj sezoni.

Biografija Mensura Ajdarpašića
Biografija Mensura Ajdarpašićafoto: M.M./ATAImages

Mina i Mensur su svoju vezu nastavili i van rijaltija, a onda se dogodio skandal. Mina je ušla u četvrtu sezonu "Zadruge" i tvrdila da ju je Mensur fizički napao i izbacio iz automobila nared autoputa, što je on napolju demantovao.

Ajdarpašić je takođe bio učesnik i pete sezone pomenutog rijaltija. On je tada nekoliko dana nakon početka rijalitija stupio u vezu sa tada maloletnom Milicom Veselinović. Njeni roditelji nisu bili za tu vezu, a u jednom trenutku se spominjalo da je ona ostala u drugom stanju sa njim, ali je test pokazao suportno. Mensur je u toj sezoni osvoji četvroto mesto.

Mensur je široj javnosti postao poznat 2020. godine kada je ušao u treću sezonu Zadruge,
Mensur je široj javnosti postao poznat 2020. godine kada je ušao u treću sezonu Zadruge,foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur je nakon toga napravio pauzu što se tiče rijalitija, te se povestio mirnom životu i treniranju. Ipak odlučio je da uđe u "Zadrugu 7 Elitu", on je na ulasku istekao da ga ovoj sezoni veze, devojke i vezivanje ne zanimaju, a da li će tako ostati do kraja ostaje nam da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.