MILJANA KULIĆ SE OGLASILA NAKON POVRTAKA IZ BEČA: Otkrila JEZIVE DETALJE, a onda progovorila o ulasku u Elitu
Miljana Kulić, Foto: Petar Aleksić

otvorila dušu

MILJANA KULIĆ SE OGLASILA NAKON POVRTAKA IZ BEČA: Otkrila JEZIVE DETALJE, a onda progovorila o ulasku u Elitu

"Ne želim da me iko više pita za njega niti da mi ga spominje! Sada poslednji put pričam o njemu." rekla je Miljana

Objavljeno:

Miljana Kulić vratila se iz Beča u rodni Niš. Ona je u Beč inače otišla kako bi se videla sa bivšim partnerom Lazarom Ćolićem Zolom.

Kulićeva je sada otkrila sve nepoznate detalje o njenom boravku u Austriji, pa istakla da je ovo njeno poslednje oglašavanje na ovu temu.

- Ne želim da me iko više pita za njega niti da mi ga spominje! Sada poslednji put pričam o njemu. Vratila sam se u Niš iz Beča. On me je zvao da dođem, a onda pričao kako neće da me vidi. Sve je bila laž. Onaj meč sa Filipom Carem, on se to sa njim dogovorio, a ne ja. Čovek me je svuda blokirao, na viberu, vocapu, svuda. Ja u nepoznatoj zemlji, a on me blokira, ma mrtav je za mene! - započela je bivša zadrugarka priču za Alo, a potom otkrila kako je došlo do toga da otputuje kod Zole i naglasila da su svi skandali koje je ona navodno pravila zapravo deo Zolinog plana:

Miljana Kulić otkrila šta se dešavalo u Beču
Miljana Kulić otkrila šta se dešavalo u Bečufoto: Instagram printscreen/miljana_kulic_official

- Prvo me je zvao da dođem kod njega u Beč, pa mi tražio novac, a onda javno pričao da ne želi da me vidi i sprdao se sa mnom! Nisam dobro i ne ulazim u "Elitu", ne vraćam se tamo i to je jedna od njegovih prevara. Platio je ljude da mu lupaju na vrata kako bi to mogao da snimi i objavi da sam ja - rekla je vidno uznemirena Miljana i dodala:

- Nije istina da se nismo videli, ali nismo bili intimni. Poljubila sam ga u obraz kada sam ga poslednji put videla, posle me je blokirao.

Ona je iznela i šok tvrdnje o tome da Čolić nije prestao da konzumira opijate, iako je to bio jedan od njenih uslova da se vide posle svega.

Miljana tvrdi da Zola idalje koristi narkotike
Miljana tvrdi da Zola idalje koristi narkotikefoto: prentscreen/instagram/Instagram/zola_je_

- On mi je obećao da neće više da se drogira, a ne prestaje da konzumira marihuanu, mene je glava bolela ceo dan, jer on ne prestaje da puši marihuanu. Obećao mi je da neće više ni lekove za smirenje da konzumira, a ne kokain i ostalo. I to je prekršio, a meni narkoman ne treba. Koliko god da sam ga volela, ja njega ne poznajem više i ovo je kraj. Čim sam to sve videla, odmah sam se vratila u Niš, mojoj kući. Ne želim više da pričam o njemu i ne želim da me niko više pita za njega - zaključila je Miljana za Alo!

Podsetimo, Miljana je diskvalifikovana iz rijalitija zbog agresivnog ponašanja prema Nenadu Macanoviću Bebici sa kojim je bila u vezi. Iako se pre nekoliko dana javno obratila Milici Mitrović i rekla joj da stiže na Pink, sada je istakla da se u rijaliti ne vraća.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Alo/Olivera Konatar Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.