RODITELJI SE ODRIČU ANĐELE ŠPARAVALO?! Besni na ćerku zbog veze sa DEVOJKOM, odlučili se na OVAJ KORAK, svi u ŠOKU
Aleksandra Šparavalo, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

SVI DETALJI

RODITELJI SE ODRIČU ANĐELE ŠPARAVALO?! Besni na ćerku zbog veze sa DEVOJKOM, odlučili se na OVAJ KORAK, svi u ŠOKU

Ona je otkrila kako se nosi sa njenom vezom sa Bojanom.

Objavljeno:

Aleksandra Šparavalo, majka učesnice "Elite" Anđele Šparavalo, zgrožena je i šokirana ćerkinim najnovijim postupcima u rijalitiju.

Anđela je u petak, tokom emisije "Pitanja novinara", "očitala bukvicu" rođenoj majci i prekorila je jer se majka oglušila o njene naredbe da se ne oglašava, jer tako demantuje njene laži iz Bele kuće. Domaći mediji pozvali su Aleksandru, Anđelinu majku, koja je poručila da "diže ruke od svega".

- Konsultovala sam se sa mužem, dogovorili smo se da se više ne oglašavamo uopšte. Ovo sve utiče mnogo i na naše zdravlje i na naš posao, ne bismo se više oglašavali, ovo ne vodi ničemu. Ne možemo da radimo, da funkcionišemo, šta god da kažemo - ne vodi ničemu. Šta god vi tamo iznesete, nama padne teško jer ona laže... Posle ne mogu da se povratim zbog njenih laži, utiče sve to na mene, ujutro ne mogu da odem na posao - rekla je Aleksandra i dodaje:

Aleksandra Šparavalo 'diže ruke' od Anđele
Aleksandra Šparavalo "diže ruke" od Anđelefoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Ona misli kao da je nešto bitna jer je s Bojanom, te njene priče stvarno ne piju vodu. Sprda se sa svima, ne mogu više ni da slušam ni da demantujem njene laži, jer ovo ničemu ne vodi više.

Za sam kraj domaći mediji su pitali Aleksandru da li Anđelin ujak, ostaje pri tome da će tužiti sestričinu zbog svega što je o njemu ispričala u "Eliti".

Aleksandra ističe da ne može da gleda Bojanu i Anđelu kako se ljube
Aleksandra ističe da ne može da gleda Bojanu i Anđelu kako se ljubefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Nisam ni išla kod brata, niti smo se čuli. On ni ne gleda rijaliti, a mi smo smanjili na minimum jer nam sve to stresno pada. Gadi nam se da gledamo to njeno ljubakanje s Bojanom, iskreno da vam kažem. Smanjili smo skroz, da bi nam bilo bolje.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.