PRE PAR DANA NAJAVIO OPERACIJU, A SAD OD NJEGA NI TRAGA NI GLASA: Šta se dešava sa NECOM i da li se predomislio?
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MALO KO ZNA

PRE PAR DANA NAJAVIO OPERACIJU, A SAD OD NJEGA NI TRAGA NI GLASA: Šta se dešava sa NECOM i da li se predomislio?

Neca je pokazao sliku pasoša i avionske karte i posle toga se nije više oglašavao

Objavljeno:

Bivši učesnik rijaliti Zadruge Nenad Lazić poznatiji kao Neca, samo nekoliko dana pre nego što je 22. januara u Beogradu preminula devojka posle operacije želuca u Turskoj, najavio je odlazak na isti zahvat.

Naime, popularni tiktoker je na svom Instagramu objavio video pre pet dana u kojem najavljuje odlazak u Tursku, kako bi operisao želudac, a nakon toga se oglašavao nije.

Neca je pokazao sliku pasoša i avionske karte i saopštili da je "konačno doneo odluku i da je to najbolje zbog njegovog zdravlja".

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Evo, u ruci držim pasoš i jednu avionsku kartu, idem u Istanbul. Ovog puta ne idem turistički, već idem da obavim jedan hirurški zahvat. Idem da operišem želudac. Dugo sam razmišljao da li ovo da uradim - naveo je on.

- Odlučio sam da ovo podelim sa vama. Ovo jeste jedna teška odluka, ali tako mora da bude. Mora, zbog mog zdravlja. Želim da budem mnogo sigurniji u sebe, želim da ostvarim sve ono o čemu sanjam - istakao je Neca.

- Ovo je jedan ozbiljan korak, ovo je nešto što će mi pomoći da radim na sebi u budućnosti. Eto, toliko - zaključio je tiktoker.

Podsetimo, 22. januara devojka iz Engleske Morgan Ribeiro (20) preminula u bolnici u Beogradu nakon što joj je pozlilo na letu po povratku sa operacije želuca u Turskoj.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Kurir/Danijela Vujisić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.