ANELINA MAJKA NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Progovorila o Alenu, JANJUŠU će sada SVE biti mnogo JASNIJE
Aneli Ahmić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

istina je tu

ANELINA MAJKA NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Progovorila o Alenu, JANJUŠU će sada SVE biti mnogo JASNIJE

Janjuš ovo hitno mora da čuje, otkrila se prava istina

Objavljeno:

Od Nove godine i ulaska roditelja u Elitu svima je veoma emotivan susret bio susret Aneli Ahmić i njene majke. Naime, Aneli je potrčala tom prilikom majci u zagljaj, a posle su i obavile razgovor.

Nakon toga mnogi su optužili Aneli da je pomenula izvesnog Alena u razgovoru sa majkom, ali to nije istina.

Mediji su stupili u kontakt sa Anelinom majkom koja je rekla o čemu se radi. Naime, Anelina majka je otkrila da je ona prva pomenula Alena i da je on njihova šifra.

Majka Aneli Ahmić otkrila koja je njihova tajna šifra
Majka Aneli Ahmić otkrila koja je njihova tajna šifrafoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Alen je naš porodični prijatelj i šifra za automobil, ja sam ga prva pomenula jer sam morala da joj kažem to. Znam da mnoge zanima o čemu se radi. Automobil koji je bio kod Alena nakon Anelinog ulaska, a cela suština je ta da su Asmin i Aneli kupili auto za koji je samo Aneli dala novac, a Asmin nije dao ostatak para prethodnim vlasnicima za isti, pa smo ga sklonili. Auto jeste jedno vreme bio kod naših porodičnih prijatelja, ali sam ga ja ponovo prebacila na drugu lokaciju. - rekla je Anelina majka.

1 / 4 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Anelina majka tvrdi da je "Alen" unapred dogovorena šifra, i da je Aneli zato pitala "jel me čeka", misleći na to da li je auto i dalje kod njih.

- Pretužna sam jer sam spomenula tu šifru i napravila svom detetu problem, ali nisam ni pomislila da će to tako da se protumači. Ja vam se kunem u svoju decu, da ona nikada nije imala ništa sa Alenom. Dečko je naš porodični prijatelj - kaže ona, a ovo nije prvi put da se njena majka oglašava, ranije je pričala i o Staniji.

Bonus video:

00:28

Aneli kod hodze isteruje demone

(Espreso/Pink/Prenela:M.C)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.