NAPADNUTA TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Oglasila se hitno, pa otkrila ŠTA JOJ SE DEŠAVA, da li je ovo REALNO?
Aleksandra Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVE PODELILA JAVNO

NAPADNUTA TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ: Oglasila se hitno, pa otkrila ŠTA JOJ SE DEŠAVA, da li je ovo REALNO?

Aleksandra Nikolić se javno požalila, fanovi zabrinuti...

Objavljeno:

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, nakon turbulentnog perioda u svom ljubavnom životu odlučila je da pronađe mir i spokoj u poseti manastiru Ostrog. Ova poseta nije prošla neprimećeno, jer je Nikolićeva podelila fotografiju iz ovog svetog mesta na svom Instagram profilu, na kojoj je blistala sa osmehom na licu, sigurna u svoje korake.

Međutim, odmah nakon ove, usledila je nova objava, koja je zabrinula njene fanove. Naime, Aleksandri je neko "hakovao" njen vacap i odlučio neko koristi njen broj telefona, zbog čega je zadrugarka morala da preduzme mere.

- Ljudi, neko je instalirao vacap sa mojim brojem telefona, više nemam pristup vacapu. Danas ću blokirati broj telefona, ne postoji druga opcija. Šta god da vam stiže, da znate da nisam ja - napisala je Nikolićeva putem svog Instagram profila.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/alex_mima

Podsetimo, Aleksandra je nedavno raskinula romansu sa Filipom Carem i napustila Hrvatsku, odlučujući da se vrati u Beograd. Ovi novi počeci ukazuju na njenu hrabrost da krene dalje i da se fokusira na svoju sreću i dobrobit. Kroz sve izazove, Aleksandra pokazuje snagu i odlučnost da pronađe svoj put ka sreći i miru.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas/A.N. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.