MAJKA TEODORE DELIĆ VAN SEBE NAKON NJENOG RASKIDA SA BEBICOM: Žestoko udarila na Takija, ovo NE MOŽE da mu OPROSTI
Teodora Delić, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

besna

MAJKA TEODORE DELIĆ VAN SEBE NAKON NJENOG RASKIDA SA BEBICOM: Žestoko udarila na Takija, ovo NE MOŽE da mu OPROSTI

I pored svega što je izrekao kako Teodori, tako i njoj, Slavica se ipak nada da će se njih dvoje ponovo pomiriti.

Objavljeno:

Nakon burne rasprave Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice i teških uvreda koje su iznesene sa obe strane za domaće medije oglasila se Slavica Delić koja je takođe bila upletena u raspravu i na čiji račun je bivši zet izneo brojne uvrede.

- Kao da me je sam Bog probudio kad su je pitali i kad je pričala sa Nenadom. Mnogo mi je žao, evo prosto bih plakala koliko mi je krivo i žao jer znam i vidim da se ona baš zaljubila, a on joj ne veruje ništa. On raskida zbog medveda. Nije ona to sakrivala, htela je da skloni jer je njemu smetao taj meda i ona ga je sklonila, a rekla je da ga je bacila da se ne bi svađali i prepirali. To je toliko benigna i bela laž da je to smešno. Ne znam da li joj je poklonio drug Miloš ili taj dečko, ali svakako ona je raskinula sa njim i on joj je prošlost. Ona je jako osetljiva na mene, a on tako ružne stvari priča o meni. Nema ni malo povoda da sumnja u nju, a meni je jako teško i žao mi je što me je izvređao - rekla je mama.

I pored svega što je izrekao kako Teodori, tako i njoj, Slavica se ipak nada da će se njih dvoje ponovo pomiriti.

Oglasila se majka Teodore Delić
Oglasila se majka Teodore Delićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ona mi je treća ćerka, krasuljak moj i volela bih da oni opet budu zajedno jer ga voli. Ja bih njemu oprostila zbog Teodore. Ja sam majka troje dece, ona mi je prosto ukras mog života, srce moje. Ja sam Nenada zavolela uz moju Teodoru. Ja bih život dala za Teodoru, čak bih volela da se venčaju. Mi smo čak u kontaktu i sa njegovom adminkom Selmom, mi navijamo za njihovu ljubav, ona se isto sekira i nada se da će da se pomire - rekla je Slavica, pa dodala:

- On ima strah, ima traume od Miljane i nepoverenje i pljuje zato na Teodoru. Zato on ima prebačaje koje prenosi mojoj Teodori. Ona je jednu vezu pre Nenada imala, ozbiljnu, i to taj dečko sa kim je bila na Kipru zajedno. Nije bila duga, ali strastvena veza.

Raskinuli Teodora i Bebica
Raskinuli Teodora i Bebicafoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Osvrnula se i na Takijeve peckalice na račun Bebicine i Teodorine veze, ali i ostavljanje prostora da je sa njenom ćerkom imao nešto više od druženja.

Taki lupa, provocira. On se šali i voli da narod misli u tom stilu. On može čovek otac da joj bude, on je moje godište. Ja njemu i kažem da se ne zeza i ne priča tako, ali njega boli uvo kaže da mi znamo šta je i kako je - rekla je Slavica za Pink.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Pink/ Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.