ISPLIVALA ŠOK PREPISKA ŠA I BIVŠE DEVOJKE: Ovako se "PONIŽAVAO i MOLIO" Taru Simov, da li je ovo MOGUĆE?
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, Foto: © ATA Images

sve crno na belo

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA ŠA I BIVŠE DEVOJKE: Ovako se "PONIŽAVAO i MOLIO" Taru Simov, da li je ovo MOGUĆE?

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov oglasila se na društevnim mrežama, te otkrila da joj je Ša slao poruke i nakon raskida.

Objavljeno: 09:41h

Nenad Aleksić Ša ćim je ušao u rijaliti rekao je kako će da se bori za svoju ljubav i brak sa Vanjom Ignjatović, ali je od toga vrlo brzo odustao jer se zaljubio u 20 godina mlađu pevačicu Mionu Jovanović, nakon čega je podneo zahtev za razvod.

Otkako je on ušao u vezu sa Mionom imaju jako burne svađe, u kojoj reper često pominje bivu devojku Taru Simov i krivi je za svoje ponašanje i optužuje da mu je nanela traume zbog kojih se on sad ovako ponaša.

Tara je odlučila da stane na put svemu što reper o njoj iznosi u "Eliti", pa je podelila poruke koje joj je Ša slao nakon raskida i jasno proučila da zbog psihičkog maltretiranja javno zauzima Vanjinu stranu, za koju smatra da je reperova žrtva.

Tara Simov javno stala na stranu Vanje Ignjatović
Tara Simov javno stala na stranu Vanje Ignjatovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mogla si samo da kažeš da imaš drugog, ružno si me otkačila i iskoristila priliku. Jako ružno, ali nema veze. Baš si me povredila, mnogo... Mnogo... Ceo svet menjaš za jedan parfem, bar ako imaš tog lika ne moraš javno da mi pucaš u dušu. Očekujem blok i ovde pošto si me svuda. Hvala ti na svemu - glasile su poruke koje je Ša napisao Tari, a kad je ona objavila uz to je dodala komentar.

Objava Tare Simov
Objava Tare Simovfoto: Printscreen Instagram/tarasimov

- "Bar ako imaš tog lika ne moraš javno da mi pucaš u dušu". Zabrani čovek tako svojoj platonskoj ljubavi da ima momka javno jer je on opsednut njome. A onda izjavi da ja njega treba da prebolim, zauzeta, ostvarena kao majka. Svakoj ženi na ovome svetu koja je žrtva psihičkog nasilja ću pružiti podršku i pomoć, a u slučaju Vanje Ignjatović se završilo smrtnim ishodom/prekidom trudnoće zbog psihičkog urnisanja i maltretiranja. Je l' mirno spavaš noću? - napisala je bivša zadrugarka na svom Instagram storiju.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Esperso/Republika/A.N. Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.