NE ŽELI VIŠE NIŠTA DA KRIJE! Miljana progovorila o Bebičinoj PREVERI Kulića, ovo su svi DETALJI AFERE "AUTOBUS"
Miljana Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVI U NEVERICI

NE ŽELI VIŠE NIŠTA DA KRIJE! Miljana progovorila o Bebičinoj PREVERI Kulića, ovo su svi DETALJI AFERE "AUTOBUS"

Rijaliti učesnica Miljana Kulić otkrila je sve o aferi "Autobus" u koju je umešan Nenad Macanović Bebica.

Objavljeno:

Dok su se učesnici sređivali u frizerskom salonu, gde su svu brigu o njihovoj lepoti prepustili jednom estetik centru, Miljana Kulić je u razgovoru sa Lazarom Čolićem Zolom otkrila sve detalje afere "autobus" koja ja tresla emisiju "Narod pita".

- Je l' ste vi uzeli autobus - pitao je Zola.

- Moji roditelji i ja: "Hajde da se oseća kao muškarac, ne plaća alimentacije", moj otac mu je dao da mama ne zna pare, da ode da uplati ženi novac. Slagao me je, bacio je račun, a ja kad sam pozvala saznala sam, on me je slagao i ubeđivao da žena laže...On je nama rekao da bi top bilo. Zajedno smo listali oglase. Ja sam mu rekla da zove taj broj, tog Miloša, da uzme taj autobus jer mu se sviđa. Pristane da se isplati 20 hiljada, a 40 hiljada u narednih godinu dana. On je po turi zarađivao dosta, a ja ništa od tih para nisam videla. Planirali smo posle da kupimo i drugi, i treći i četvrti autobus - rekla je Miljana.

Mijana Kulić otkrila sve o aferi 'Autobus'
Mijana Kulić otkrila sve o aferi "Autobus"foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Je l' ste vi uplatili pare Milošu - pitao je Zola kroz smeh.

- Nismo, dala je moja majka čoveku na ruke, na priznanici piše da je moja majka dala 20 hiljada evra. Ja sam posumnjala da je prevarant kada nije tražio posao. Svaka tura mu je 1.500 evra, a ako je duže, onda je i više. Ja kada sam posumnjala, ja sam odmah rekla da idemo kod advokata, moja mama i tata su me napali odmah: "Ne pravi od dečka...". Plan mu je bio da uzme 20.000 evra, verovatno se dogovorio sa Milošem da ga časti pet hiljada. Autobus je Miloš rekao da možemo da ga vozimo kada god hoćemo, ali nemamo gde da stavimo autobus...SLušaj ovo, zove stanarka moju majku i plače, kaže da joj je Slavica rekla da izađe iz stana jer se Nenad vraća u stan, a kada smo pozvali Slavicu, rekla je da to nije istina. Zapravo je istina...Rekla sam mu da istog momenta ode kod advokata, da mu kaže koliko para sam mu dala i da potpiše kao pozivnicu. Autobus se nalazi tamo kod Etno sela, na parkingu kod pumpe - rekla je Miljana.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink/ Prelena I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.