SEVAJU POLJUPCI NA SVE STRANE: Teodora Balzak i Nikola Bukilić sada su ZVANIČNO ZAJEDNO, emocije samo KIPE
Teodora Balzak, Foto: Printscreen/RTV Pink

VRLO INTIMNI

SEVAJU POLJUPCI NA SVE STRANE: Teodora Balzak i Nikola Bukilić sada su ZVANIČNO ZAJEDNO, emocije samo KIPE

Teodora Balzak i Nikola Bukilić su se zvanično pomirili i započeli vezu

Objavljeno: 23:14h

Teodora Balzak napustila je "Elitu" zbog zdravestvenog stanja, jer tim lekara podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru Elite, zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku i iznela ovakav stav.

Naime, nešto ranije, njen dečko Nikola Bukilić diskvalifikovan je iz rijalitija zbog samoinicijativnog napuštanja projekta, zbog čega je Teodora, koja je tada ostala u "Eliti" patila, te je često i isticala koliko joj je teško bez njega.

Takođe, ona je tokom jedne od emisija "Gledanje snimaka" videla kompilaciju flerta Bukilića i Maje Marinković, zbog čega je žestoko oplela po njemu i njegovim postupcima, ali da je reč samo o afektu, govori u prilog njena objava na društvenim mrežama.

Zvanično su se pomirili i započeli vezu
Zvanično su se pomirili i započeli vezufoto: Printscreen/Instagram/balzak_teodora8

Ona je objavila fotografiju na svom instagram profilu kako se ljubi sa Nikolom, a s obzirom da je poznato da se Bukilić nalazi u Crnoj Gori, odakle je i rodom, pretpostavlja se da je Teodora otišla kod Nikole, te i da sada uživaju u ljubavi zajendo.

Podsetimo, Nikola i Teodora su se po njenom izlasku iz rijalitija često čuli putem video poziva, što su i delili na društvenim mrežama, a na jednom od njih ona mu je pružala podršku dok se tetovirao, što su, takođe, podelili na gorepomenutoj društvenoj mreži.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink/N.Ž./Preneo: N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.