SVI SE PITAJU DA LI ĆE ANĐELOVA MAJKA PRIHVATITI ANITU: Ranković PRIZNAO sve o svojim EMOCIJAMA, evo šta je REKAO
Anđelo Ranković, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

OTVORIO DUŠU

SVI SE PITAJU DA LI ĆE ANĐELOVA MAJKA PRIHVATITI ANITU: Ranković PRIZNAO sve o svojim EMOCIJAMA, evo šta je REKAO

Anđelo je izjavio da mu prija druženje sa Anitom

Objavljeno:

Sinoć u "Eliti" bila je emisija "Pitanja novinara", a pripadnici sedme sile bili su naoštreni da pretresu sva aktuelna dešavanja tokom protekle nedelje. Jedan od sagovornika Darka Tanasijevića je Anđelo Ranković.

On je priznao i po prvi put otvoreno govorio o tome da li je zaljubljen u Anitu Stanojlović.

- Ne radim ništa iz inata, mene te stvari ne interesuju. Da mi nije ništa uradila kao što kaže mi bi se i dan danas družili. Ja nisam sa njom želeo više da se družim. Ja ni sa jednom osobom nisam prekinuo odnos iz čista mira - rekao je Anđelo.

Anđelo Ranković o Aniti Stanojlović
Anđelo Ranković o Aniti Stanojlovićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Zbog čega Matora pokušava da ti nabije osećaj krivice da bi trebalo da imaš obzira prema njoj i da ona da je u tvojoj situaciji to ne bi uradila - rekao je Darko.

- Neću da mi bilo ko opet određuje šta ću ja i kad. Ja ću dogovoriti svakome na uvredu, peckanje, provokaciju. Prvi nisam nikada radio, a pogorovo neću ja njoj namerno nešto, ali opet kažem niko mi nije ovde toliko bitan i drag da bih ja sebe sputavao - rekao je Anđelo.

Matora sluša Anđelovo izlaganje o Aniti
Matora sluša Anđelovo izlaganje o Anitifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Nikad se neću udostojiti da ustanem da branim Anitu ako budu imali svađe. Ja sam ga pitala kako bi se on ponašao u mojoj situaciji, ja imam taj poriv sad - rekla je Matora.

- Matora zna da ja napolju ne pratim, znam da joj je Anita bila žena. A to što ona shvata kao provokaciju je*iga. Nikoga ja namerno prvi neću provocirati - rekao je Anđelo.

- Je l' ima ona na osnovu čega da traži minimum empatije i poštovanja, je l' zaslužila to od tebe? - pitao je Darko

- To jedino zaslužuje moja porodica. Njoj je problem što je Anita krenula dalje, a onda dodatno to što sam ja. Anita i ja se upoznajemo i družimo, nije uplovila u odnos. Ona je jako izuzetno lepa i zgodna, ima tu neku energiju onako ko neko malo dete, a mislim da je to i problem i da je zato i donosila takve odluke, a izuzetno je mlada i zbog svega toga takva. Prija mi da pričam sa njom, stopala su joj lepa - rekao je Anđelo.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrbijaDanas/ Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.