ANĐELO NAHVALIO NOVU ZADNJICU MAJE MARINKOVIĆ: Nakon toga se ODMAH oglasio Taki i otkrio da li je kandidat za ZETA
Taki Marinković, Foto: Espreso

veselo

ANĐELO NAHVALIO NOVU ZADNJICU MAJE MARINKOVIĆ: Nakon toga se ODMAH oglasio Taki i otkrio da li je kandidat za ZETA

Taki Marinković je kao i obično prokomentarisao aktuelna dešavanja u Eliti

Objavljeno: 22:09h

Anđelo Ranković, sada aktuelni učesnik "Elite", svojim ulaskom pomrsio je mnoge konce, a ponajviše reč je o odnosu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, izjavivši simpatije prema Aniti i stupajući s njom u veoma prisan odnos, koji mnogi karakterišu kao flert.

Naime, osim Anite, Anđelo je u veoma bliskom odnosu i sa Majom Marinković, čiju novu zadnjicu je komentarisao i pohvalio, te su mediji stupili u kontakt sa Majinim ocem, Radomirom Marinkovićem Takijem.

Tom prilikom, Taki je prokomentarisao Anđelov ulazak, ističući da ih je Ranković razmrdao.

1 / 7 Foto: Espreso

- Taman su malo uspavani, razmrdao ih je ljudski. Videli smo se letos na bazenu, kulturan, lep i fin momak - rekao je Marinković, a na pitanje da li bi voleo da Ranković bude njegov zet, rekao je:

Maja se zna sa Anđelom i pre "Zadruge"...Ja se u Majin izbor ne mešam, ali bih voleo da bude tako lep i pristojan, vidi se da ima kućno vaspitanje. Ne biram zeta. Od Nove godine mislim da Maja ide u nekom drugom smeru. Ovo je bilo upoznavanje i zagrevanje, a sad idemo jako! Vidimo da je Maja sazrela, da su ovo većinom njeni fanovi i ljudi koji su je gledali pet godina, znaju tačno ko je Maja Marinković. Ona je svakome pružila ruku, ali moraće da krene malo jače i oštrije - rekao je Taki za Pink.rs.

Bonus video:

03:30

Taki - Maja uvek kaže neće pa sve uradi kako hoće

(Espreso/Pink/N.Ž./Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.