MATORA NA KORAK DO NERVNOG SLOMA: Jovana ogolila dušu, pa sve OTKRILA, sad joj je PREKIPELO SKROZ!
Jovana Tomić Matora, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

DA LI JE MOGUĆE?

MATORA NA KORAK DO NERVNOG SLOMA: Jovana ogolila dušu, pa sve OTKRILA, sad joj je PREKIPELO SKROZ!

Matora je iskreno razgovarala sa Drvetom mudrosti kome je otkrila kako se trenutno oseća

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora je na ivici nervnog sloma, ona smatra da neće moći psihički da izdrži da gleda Anđela i Anitu kako se ljubavišu.

Matora je nakon nekoliko burnih dana, otišla do Drveta mudrosti kako bi mu se požalila.

- Loše sam, imam nagone za povraćanjem. Samo večeras da izdržim video klipove. Baš se loše osećam, svašta me nešto muči. Povezujem neke stvari. Okej ovo bi se desilo kad tad, ali na ovakav načim, za 15 minuta i baš ta osoba. Još slična situacija kao pre šest godina. Ne znam više šta da radim, strah me da idem u emisiju i ubija me taj osećaj. Ne mogu više da zaspim, a i kada zaspim sanjam gluposti. Da mi neko razvali mozak za trideset dana. Priznanje, pa ljubomirasanje, pa peckanje, još sada i ovo. Sreća da joj nisam pružila šansu za razgovor - rekla je Matora, pa dodala:

1 / 5 Foto: Printscreen/RTV Pink

- Nije mi lako ni zbog Anđela, šta da pomislim nego da se neko sp**a sa mnom. Ja ne znam šta osim tih slika u mom odnosu prema njemu nije bilo fer. Priča nepovezano, kaže da se kaje jer se kajao. Ignorisaću ga da ne bi došlo do nekih glupih stvari. Sada se prave ludi kao ništa nisu uradili. Još je Anđelo brani od mene. Bojim se samo da ne flipnem. Laknulo mi je bilo kada je on ušao, jer sam mislila da ulazi Matea. Lakše bi mi bilo da je ona ušla. Ja nikada nisam videla da neko ovako sa vrata traži polni organ. Još me provocira. Osećam se kao smeće i nemam trunke samopouzdanja - rekla je Matora.

Podsetimo, pre nekoliko dana je u rijaliti ušao Anđelo Ranković, koji je inače bivši Matorin prijatelj. On je nakon "Zadruge 3" zabio Jovani nož u leđa kada se smuvao sa njenom najvećom ljubavlju, Sanjom Stanković. Kasnije u "Zadruzi 5", takođe joj je pravio probleme sa MC Alex, a sada se okomio i na njenu ženu Anitu Stanojlović, koja je sinoć izjavila kako ima leptiriće u stomaku zbog njega.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Informer/K.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.