KARMA JE ČUDO! Matora LUDI zbog PREVARE, a nekada je govorila DRUGAČIJE: Fanovi DOBRO PAMTE šta je GOVORILA PRE
Jovana Tomić Matora, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rijaliti

KARMA JE ČUDO! Matora LUDI zbog PREVARE, a nekada je govorila DRUGAČIJE: Fanovi DOBRO PAMTE šta je GOVORILA PRE

Odnos Anite i Matore jedna je od glavnih tema domaćih medija

Objavljeno:

Prevara i javno poniženje koje je Anita Stanojlović priredila svojoj još uvek zakonitoj ženi Jovani Tomić Matoroj, uzburkala je sve i podelilo region.

Dolazak Anđela Rankovića dodatno je pogoršao njihov odnos, jer se Anita upustila u flert sa Jovaninim bivšim drugom i još više je ponizila.

Mnoge je ova situacija podsetila na upravo prvu sezonu rijalitija "Zadruga", kada je Slobodan Radovanović, svoju tadašnju suprugu, prevario sa Lunom Đogani.

Dolazak Anđela Rankovića dodatno je pogoršao njihov odnos, jer se Anita upustila u flert sa Jovaninim bivšim drugom i još više je ponizila
Dolazak Anđela Rankovića dodatno je pogoršao njihov odnos, jer se Anita upustila u flert sa Jovaninim bivšim drugom i još više je ponizilafoto: Nemanja Nikolić

Mnogo vremena je prošlo od tada, ali verni pratioci rijalitija naišli su na video snimak koji pokazuje da je upravo Matora bila jedna od učesnika koja se najviše zalaže za vezu Lune i Slobe, pa je ovako govorila:

- Došla je ovde da upropasti vezu - rekla je Matora.

- Ne, došla je da bi pokazala šta je karma. Svaki dan ću morati to da gledam i da trpim i ćutim - rekla je Luna.

- Zašto bre? Sedi kod kuće ako se već dečko popi**o po tebi, ako razmišljaš kao žena. Doživela si javni blam, javno te je muž ostavio, još dolaziš njemu, ne razumem - rekla je Matora, da bi sličan scenarijo osetila na svojoj koži, samo što je ovaj put govorila drugačije.

Šta treba, da dolazim u emisiju i slušam pitanje za Anđela, pa pitanje za Anitu? Hoćete da me naterate da izgubim sve pare i još da me gledate. Imate još hrabrosti da me pljujete i olajavate. Svako ko te je podržao sinoć, jeb**u mu mamu maminu. Tako neka mu rade kod kuće sa sestrama.

I meni je jako smešno, ajmo jedan aplauz - govori Kija na kraju video snimka.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.