"ANITA MI JE IDEALNA OD GLAVE DO PETE" Anđelo ne prestaje da PALI VATRU između Anite i Matore, SADA JE PRETERAO
Anđelo Ranković, Foto: Nemanja Nikolić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"ANITA MI JE IDEALNA OD GLAVE DO PETE" Anđelo ne prestaje da PALI VATRU između Anite i Matore, SADA JE PRETERAO

Anđelo je uspešno dolio vatru na odnos Anite i Matore svojim komentarima

Objavljeno:

Anđelo Ranković se danas sukobio sa Matorom, a onda je odlučio da svojim izlaganjem još malo produbi svađu koju imaju oko Anitine naklonosti ka njemu.

Muški deo učesnika ''Elite'' nabrajao je pozitivne strane učesnica, kako bi "stvorili" idealnu ženu, onu koja je baš po njihovoj meri.

Prvi je reč dobio novi-stari rijaliti takmičar Anđelo Ranković, koji je svojim izborom šokirao sve prisutne za crnim stolom.

1 / 3 Foto: Printscreen/RTV Pink

- Izvinjavam se, tek sam došao pa nisam stigao da upoznam sve. Milenino razmišljanje, iskustvo i staloženost bih izabrao. Što se tiče fizičkog izgleda kompletnog, uzeo bih Anitin izgled od glave do pete. Građa joj je najbolja. Velikodušnost, duhovitost, kad je u svom elementu, od Miljane, pošto je znam dugo godina. Energičnost Marije Malivuk, 24 sata je kao struja. Morao bih da navedem i Maju, ona je luda glava, i mnogo je gotivim - kazao je Anđelo.

- Da li bi menjao nešto u Anitinom fizičkom izgledu, da li bi joj dodao ili oduzeo nešto, ili ti je savršena? - upitao ga je voditelj, dok se Matorina supruga smeškala.

- Ne, ništa. Ona mi odgovora u potpunosti kada je u pitanju fizički izgled. Dopada mi se Slađina nasmejanost i pozitivna energija. Možda ću menjati mišljenje u narednom periodu, ne znam... Žana je isto super, jako je pedantna - rekao je Anđelo.

- Ovo je reklo više od hiljadu reči - ubacio se Lepi Mića.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.