ZADRUGARKA ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA NAKON SLOMA KOJI JE DOŽIVELA: Ovo su svi DETALJI, jedno joj je preko POTREBNO
Zadruga Elita, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

napeto

ZADRUGARKA ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA NAKON SLOMA KOJI JE DOŽIVELA: Ovo su svi DETALJI, jedno joj je preko POTREBNO

Otkrila da joj je hitno potreban još jedan razgovor sa stručnim licem

Objavljeno:

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", Aneli Ahmić, rekla je u razgovaru sa cimerom Markom Đedovićem da je u tajnosti izvedene sa imanja u Šimanovcima kako bi posetila psihijatrija zbog nervnog sloma koji je nedavno doživela pred kamerama.

Naime, Aneli je otkrila da joj je hitno potreban još jedan razgovor sa stručnim licem, kao i da joj je prepisana terapija za smirenje.

- Navalila sam, pa mi ništa nije pomogao psihijatar. Rekao je će reći neke stvari, da će mi pomoći, da mi donesu terapiju, treba mi promeniti... Želim s njim sada da razgovaram - vritšala je Ahmićeva u vešeraju, dok je Đedović pokušavao na sve načine da je urazumi.

Aneli Ahmić
Aneli Ahmićfoto: Petar Aleksić

Podsećanja radi, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su se danas posvađali, a razlog je bio Anđelo Ranković. Naime, Janjušu je zasmetalo to što ga je Aneli optužila da je ljubomoran na mlađeg cimera, koji se sinoć uselio u Belu kuću, a dok se bivši košarkaš žalio na starletino ponašanje, ona je otišla do kapije, gde je dramila Marku Đedoviću i Urošu Staniću, te istakla da želi da napusti "Elitu".

- Meni je loše, on se naljutio na mene, stalno me vređa, ja ne mogu da ga slušam! Dosta mi je njega, ne mogu da ga slušam, hoću kod moje Nore! Ja se svađam sa svima zbog njega - dramila je Aneli na kapiji imanja u Šimanovcima.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Republika/P.R)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.