"MAJKA ME PESNICOM UDARILA U NOS" Miljana Kulić iznela JEZIVE DETALJE IZ PROŠLOSTI, da se čovek NAJEŽI!
Miljana Kulić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

PAKAO!

"MAJKA ME PESNICOM UDARILA U NOS" Miljana Kulić iznela JEZIVE DETALJE IZ PROŠLOSTI, da se čovek NAJEŽI!

Miljana Kulić je progovorila o fizičkom maltretiranju koje je proživela od strane Mišelove porodice pre desetak godina

Objavljeno:

Miljana Kulić pored rijliti učesnice, javnosti je poznata i kao devojka koja je uhodila pevača Darka Lazića i Mišela Gvozdenovića.

Mišel i Miljana su bili zajedno učesnici rijalitija, a onda je jednom prilikom Kulićeva ispričala stravične detalje, te je otkrila kako je porodica pevača fizički maltretirala.

- Nisam nikada doživela to što sam od njegove porodice, ja priznajem da sam preterivala. Njegova majka me pesnicom udarila u nos. Izvukli su me nasred ulice, šutirali me, kako on, braća, svi oni, a ja ga nikada nisam prijavila. Ako bude ovako provocirao, ja sam spremna da idem na poligraf! On meni jeste bio fizički lep, dopalo mi se kako peva, ja sam hiperbolisala. Ja se nikada nisam povlačila, po cenu da ispadnem psihopata - tvrdila je Miljana tada.

1 / 5 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Prva stvar, moji roditelji žive u Holandiji 43 godine. Kako mogu roditelji koji žive u inostranstvu nju da tuku? Kako je moguće da neko dođe i živi u Čačku da bi hranio moje kerove? Kako se to nigde ne vodi u policiji i kako ja nisam optužen za to? Ja nikada nisam odgovarao za takva dela. Ja nemam mrlju u policiji. Ne mogu da kažem da je bila moj fan. Ona je bila progonitelj. Ona je pričala razne priče, da je kupovala kartice, da smo pravili šou s tim karticama. Ja ne znam ko je kome dolazio kući. Da li sam ja bio kod nje ikada u Nišu? Prolazila je pored moje kuće po 500, 600 puta, bacala mi je petarde, mazala kerove kremom, polupala mi je prozore na kući negde 2014. godine. To zna njena majka - tvrdio je, sa druge strane, Mišel tada.

Bonus video:

03:40

Miljana Kulić - Ja sam najlepša na svetu

(Espreso/Informer/K.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.