UČISNICI ELITE NAGLO OPADA KOSA I LICE OTIČE: Zdravlje joj se naglo POGORŠALO, uskoro je izvode NAPOLJE!?
Teodora Balzak, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

KATASTROFA

UČISNICI ELITE NAGLO OPADA KOSA I LICE OTIČE: Zdravlje joj se naglo POGORŠALO, uskoro je izvode NAPOLJE!?

Balzakovu već izvesno vreme muče zdravstveni problemi

Objavljeno:

Aktuelna učesnica rijalitija "Elita" i hapšena starleta, Teodora Balzak, prolazi kroz teške trenutke nakon diskvalifikacije svog dečka Nikole Bukilića sa imanja u Šimanovcima. Njen emotivni i psihički status je ozbiljno narušen, što se može primetiti iz njenog ponašanja pred kamerama.

Teodora je više puta izražavala želju da napusti rijaliti, što je iznenadilo i razočaralo njene fanove, jer je po ulasku u "Elitu" u nekoliko navrata istakla da bi volela da se pokaže u drugačijem svetlu. Međutim, po svemu sudeći, stres i pritisak su očigledno uzeli danak na njenom zdravlju, što je priznala u razgovoru sa Miljanom Kulić.

Naime, kako je sama istakla, Balzakovu već izvesno vreme muče zdravstveni problemi, te da je pod toliko velikim stresom da joj se lice "iskrivilo", kao i da je kosa počela znatno da joj opada.

1 / 3 Foto: Printscreen/RTV Pink

- Ne znam više o čemu da pričam. Pogledaj lice kako mi je otečeno... Juče išla u prodavnciu i dižem naočare za sunce i ispada mi pramen kose - priznala je Teodora.

- Lažeš - bila je u šoku Miljana.

- Kunem ti se - rekla je Balzakova.

- A nije ti nadogradnja? - pitala je Miksi.

- Ma, kakva nadogradnja?! Moja kosa... Kad sam to videla samo što se nisam šlogirala - izbezumljeno je pričala starleta.

- Teodora, ako te ne odvedu sutra, glavu mi odseci - rekla je Miksi koja je ubeđena da će Balzakovu sutra da izvedu iz rijalitija.

Bonus video:

04:29

Aleksandar Požgaj i Nenad Macanović Bebica pred ulazak u Zadrugu 7 Elitu

(Espreso/Alo/Ermin Biberović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.