BOLI GA KAD JE GLEDA UCVELJENU! Oglasio se Matorin BRAT, otkrio sve o NJENOJ PROŠLOSTI, nacija je ovo ČEKALA
Nikola Tomić, Foto: Printscreen/TV Pink

IZNEO JE SVAŠTA U JAVNOST

BOLI GA KAD JE GLEDA UCVELJENU! Oglasio se Matorin BRAT, otkrio sve o NJENOJ PROŠLOSTI, nacija je ovo ČEKALA

Brat Jovane Tomić Matore, Nikola Tomić se oglasio i dao svoj sud o aktuelnim dešavanjima

Objavljeno: 17:52h

Velika prašina u javnosti digla se kada je Matea Car, poznata hrvatska tiktokerka javno obelodanila prepiske sa Anitom Stanojlović na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom, zbog čega je Matora odmah zatražila razvod, a iz dana u dan isplivava sve više prljavog veša iz Anitinog života, kao i prepiski sa tiktokerkom.

S tim u vezi, ekipa emisije "Premijera Vikend - Specijal" porazgovarala je sa Matorinim bratom, Nikolom Tomićem, o trenutnoj situaciji između Anite i Matore, te je istakao da ga boli kada vidi svoju sestru ucveljenu.

- Ne gledam nešto preterano što se tiče odnosa Jovane i Anite, gledam po prvi put Jovanu za ovih osam godina ovako ucveljenu i to me boli, nikada je ovako nisam video...Vidim sada već po Jovani da je definitivno kraj, a bio sam skeptik prvih dana - rekao je Nikola, te se osvrnuo na upoznavanje Anite i Matorinih roditelja, te je istakao da je upoznao Alekseja i da je potpuno normalno dete:

1 / 2 Foto: Printscreen/TV Pink

Znam da je dolazila, verovatno da je stric izbegao momenat da je upozna. Znam da je dan ili dva pred ulazak u "Elitu" da je došla i znam da je strina upoznala, za strica ne znam. Ja sam moju Dunju dovodio, meni je on kao dete slatko, pravi dečačić, razdragan, e sad što je malo nestašan, normalno je. Imao sam priliku da vodim njega i Dunju u prodavnicu igračaka, apsolutno me je slušao, da li je u meni video autoritet, ne znam, ali nemam ništa loše da kažem za to dete. Više je Jovana obraćala pažnju na Alekseja, nego Anita. Nije ga odvajala od Dunje, gledala - rekao je Matorin brat.

Naime, u medijima, a i među cimerima u "Eliti" često se komentariše da se Anita udala za Matoru iz koristi, a najviše se navodi materijalna, te se Matorin brat osvrnuo i na ova nagađanja.

1 / 11 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Meni nije delovalo da je iz koristi, sad što se piše...Nisam stekao takav utisak, ni posle svega ovoga što se desilo. Anita je željna medijske pažnje, više to, ne verujem da je bila neka korist, sama Jovana mi je pričala da joj ništa materijalno nije tražila, što ju je i privuklo. Sve što je dobila od Jovane, bilo je što je Jovana htela, a ne što je Anita tražila...Ni u jednom momentu nije spominjala ono što čitam da je Anita cepala venčanicu, da je dramila, svađale se sa Sandrom Rešić, Erminom, rečeno mi je da je sve bilo okej - rekao je Nikola, te je dodao:

- Nisam mislio da će doći ovako rano i nisam mislio da će biti ženska osoba, nego muškarac za par godina. Ja i dan danas očekujem da posle svega ovoga, da ona izađe i da obavimo neki razgovor gde očekujem da nađe sada muškarca. Posle svih ovih godina, pre ženskih osoba imala je muškarce - dodao je Nikola.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Pink/N. Ž.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.