"KO JE LJUBA, NEKI MUŠKARAC?" Bukti RAT između Pantovićeve i Takija, PALE TEŠKE REČI: Hitno se oglasio za ESPRESO
Taki Marinković, Foto: NENAD KOSTIĆ, Emilija Jovanović

BRUTALNO

"KO JE LJUBA, NEKI MUŠKARAC?" Bukti RAT između Pantovićeve i Takija, PALE TEŠKE REČI: Hitno se oglasio za ESPRESO

"Oće kadar preko Maje Marinković, ne zanima me ta budala, ja sam Taki i ja sam trenutno najbitniji" rekao je Taki

Objavljeno:

Otac rijaliti učesnice Maje Marinković, Radomir Taki Marinković oglasio se za Espreso, te odgovorio Ljubi Pantović na reči koje je iznela o njegovoj ćerki.

Naime, Ljuba je nedavno za portal Espreso prokomentarisala akutelna dešavanja u Eliti i tada oplela po Maji, a Taki na to nije ostao imun.

Otac popularne starlete se sada oglasio za naš portal, a reklo bi se da su ga reči Ljube Pantović dosta povredile.

- Kakva Ljuba Pantović? To mene ne zanima, ko je ta Ljuba? Jel to neki muškarac? Hoće kadar preko Maje Marinković, ne zanima me ta budala, ja sam Taki i ja sam trenutno najbitniji. Znaš kad će oni biti 10 sati na televiziji Pink kao ja? Ja transvestitu da dajem na značaju neću. Gde su one? Gde je ta Aleksandra Subotić, nigde ih nema, pa hoće preko mene u medije - počeo je Taki za Espreso.

Taki Marinković o Ljubi Pantović
Taki Marinković o Ljubi Pantovićfoto: Espreso

Pitali smo Takija kako gleda na svađu između Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice, koja se nedavno dogodila zbog majice na kojoj su on i Teodora.

- Šta da kažem više o Teodori? Ona je ispričana priča, ja sam sa njom prijatelj. Poklonio sam joj majicu zato što mi je tražila, ja sam njena podrška. Dovezao sam je ispred karantina i toj devojci imam da kažem sve najlepše - rekao je Taki, a onda prokomentarisao Bebicu koji je napao Teodoru zbog majice:

Taki o odnosu Teodore i Bebice
Taki o odnosu Teodore i Bebicefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Dobro, možda je dečko malo ljubomoran, zaljubio se on, mada vidim ja da oni igraju igru. Ukapirali su kako idu stvari, ipak je nju Taki dovezao i sad svi hoće da prave priču preko mene. Čuli ste svi kakve je ona njemu stvari izgovorila. Znaš kad bi ja bio sa devojkom da mi onakve stvari kaže?

Za kraj smo pitali Takija i kako gleda na to što je Nikola Bukilić bacio oko na njegovu ćerku.

Taki o druženje Maje i Nikole Bukilića
Taki o druženje Maje i Nikole Bukilićafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Maja uvek od nebitnih napravi bitne. Maja je videla u kom smeru to ide i da je on malo patrijarhalno vaspitan. Ona je tamo odnela 30 džakova minića, a znamo svi da je on Teodori zabranio da nosi takve stvari i da joj je dosta stvari pocepao. Bolje što su se on i Maja razdvojili i što je svako otišao na svoju stranu. On je zgodan momak, ali je Maja beogradsko dete, oni su svi tamo njeni fanovi - završio je Taki za Espreso.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.