MATORA U UŽIVO PROGRAMU OTKRILA DA SPREMA PAKLENU OSVETU: Ovim osobama se NE PIŠE DOBRO, evo i zbog ČEGA
Jovana Tomić Matora, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

SVI DETALJI

MATORA U UŽIVO PROGRAMU OTKRILA DA SPREMA PAKLENU OSVETU: Ovim osobama se NE PIŠE DOBRO, evo i zbog ČEGA

Tomićeva neće oprostiti ljudima koji su znali da li Anite pravi budalom, ali ni Stanojlovićevoj dati novu šansu!

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora danas je bila prvi gost u radio-emisiji "Amnezija", koju vode i uređuju Milena Kačavenda i Teodora Radojičić.

Naime, ona je govorila o skandalu koji ju je zadesio u braku sa Anitom Stanojlović, kao i o prevari za koju je nedavno saznala tokom boravka u "Eliti".

- Meni nije jasno da li su ljudi svesni svega, ja bukvalno ne živim sa tom osobom više, a ja ovde treba da razmišljam o svemu. Ja sam prošla sve i da raskinem ovde sa devojkom i da se mirim napolju, ali ne želim više to. Imam izbor, a sada ću videti šta i kako. Sinoć mi je Deni sve pevao, kao da mi je pevala Pešićka, znam da se oni baš druže i hvala mu na tome. Svako ovde ima svoju muku, a mnogi mi pomažu. Meni je glupo više da pateptišem. Ovde svako ima svoju bojku - govorila je Matora, a onda rekla da će napraviti haos od života svakome ko je znao za prepiske ili ih imao, a o tome joj ćutao:

Matora sprema paklenu osvetu
Matora sprema paklenu osvetufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Moram da kažem da ću svakome ko je imao prepiske pre svega, moraću da se us*rem u život. Iskreno izbegavaću ljude, pričam sa mojim prijateljima i to je to. Nisu krivi ljudi, kriva sam ja. Ne mogu ja nikoga da krivim, samo mi treba mir. Meni je svašta na duši, ali trudiću se da se ne obazirem na te stvari, samo moram da kažem da oproštaja nema - dodala je Matora.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.