JAO, PA SAD KREĆE ŠOU! ANITA SE TRESE OD KAD JE NAČULA DA JOJ ŠVALERKA ULAZI U ZADRUGU: Napravite kokice i GLEDAJTE
Anita Stanojlović i Matora, Foto: Instagram printscreen/anita.stanojlovic.official

POČINJE HAVARIJA!

JAO, PA SAD KREĆE ŠOU! ANITA SE TRESE OD KAD JE NAČULA DA JOJ ŠVALERKA ULAZI U ZADRUGU: Napravite kokice i GLEDAJTE

Anita prebledela kao "krpa" kad je čula priče da joj švalerka dolazi u Zadrugu, miriše na haos!

Objavljeno:

Anita Stanojlović kako se šuška prevarila je svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru navodno pre samog ulaska u rijaliti sa Mateom Car koja navodno planira da uđe u rijaliti uskoro.

Naime, tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje", Marko Đedović je otkrio da je neko Aniti saopštio da će Matea u decembru ući u "Elitu".

Anita je prebledela kada su je zadrugari napali zbog njenog odnosa sa Mateom Car.

- Ja sam rekao Matoroj da se ne troši sa strane. Ja mislim da Zola sada nije zaljubljen u Anitu, ali je bio zaljubljen u Anitu. Kad je Milena pričala, saglasan sam sa njom u jednoj stvari. Njoj je neko rekao da će Matea da dođe u decembru - rekao je Đedović.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Poslala mi je skrinšot od jedne adminke... Rekla mi je: "oko Nove godine" - rekla je Anita.

- Anita joj je verovala, kleli su se u mame i u decu, vidimo koliko ih vole. Očigledno postoji emocija između vas. Ako je povređena nekim tvojim postupkom, očigledno da imate emociju.Ti povređena njenim postupkom, kleli se u dece, mame i babe, a na sve to tvoji odgovori nemaju logiku. Nema logiku da kažeš da ne znaš zašto si se s nekim dopisivala, iz straha se ne gledaju gole slike - bio je iskren Đedović.

- Od početka je rekla da svrće sve na Matoru jer živi u strahu, jer se plaši da postoji mogućnost da ona uđe, a onda posle par dana govori da zna da ulazi oko Nove godine - rekla je Kačavenda.

- A šta bi bilo da je Matea ušla ovde, a da se ovo nije saznalo? - pitala je Lejdi Di.

- Ne bih joj rekla - rekla je Anita.

Đedović do najsitnijih detalja ispitivao Anitu
Đedović do najsitnijih detalja ispitivao Anitufoto: Espreso

- Nema logike, sve vreme pokušavam da dobijem bilo kakvu logiku. Za ovo nema opravdanja, ali možeš da ispadneš ološ koji priča istinu ili ološ koji laže - rekao je Đedović.

- Da mi je Jovana rekla da voli Sanju, ja bih se udala za nju. Jovana je rekla Zoli da je počela da me voli posle svadbe. Smatram da ako ovde plače za nekim mesec dana pred kraj, da ne može da za mesec dana nekoga zavoli. Ja sam i mami rekla da ovo sve radi zbog Sanje - rekla je Anita.

- Anita je isključivo pikirala Matoru zbog love, ja sam svakako rekla to ovde - rekla je Slađa.Podsetimo, pre ulaska u "Zadrugu 7 Elita", Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović su se venčale na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.One su izgovorile su sudbonosno "da" u luksuznoj vili od tri miliona evra na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.