ŠOK TVRDNJE O ANITI I NJENOM MAMI IZAŠLE NA VIDLEO! "Za nju se priča po Kruševcu da su je momci KUPOVALI"
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

strašno

ŠOK TVRDNJE O ANITI I NJENOM MAMI IZAŠLE NA VIDLEO! "Za nju se priča po Kruševcu da su je momci KUPOVALI"

Oglasila se Antina drugarica iz Kruševca

Objavljeno:

Anita Stanojlović 11. juna 2023. godine izgovorila je sudbonosno "da" Jovani Tomić Matoroj, a već sada su na pragu razvoda.

Matea Car izašla je u javnost sa prepiskama u kojima se navodno vidi da Anita vara Matoru, zbog kojih je Tomićeva i zatražila razvod. Takođe, u više navrata u "Eliti" se dovodio u pitanje odnos Anite i njene majke Angeline, za koju Matora i sama Anita kažu da je bio veoma loš, te da je čak majka tražila od nje da bira između svog maloletnog sina i Matore, jer nije bila za tu ljubav, dok je s druge strane Matoroj govorila da ih podržava.

Mnogi su stekli utisak, pa i sama Jovana, da su je Anita i njena majka nasamarile, kako su i pričali u "Eliti", kao i da je htela da Matoru natera da kupe stan u centru Kruševca, kako bi se cela familija uselila u taj stan, kao da bi iskoristile Matoru.

S tim u vezi, oglasila se Antina drugarica iz Kruševca, koja je želela da ostane anonimna, ali je otkrila nove detalje o Anitinom životu u Kruševcu i prokomentarisala novonastalu situaciju o kojoj bruji region.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ona je oduvek bila takva, ništa me ovo ne čudi! Za nju se priča po Kruševcu da su je momci "kupovali" brzim i skupim automobilima! Njen brak sa Matorom niko ovde nije podržao niti smo verovali u to, a čula sam čak i priče da je sve dogovorila sa majkom kako bi Matoroj uzele zadnji dinar iz džepa! Je l' vi mislite da je za džabe Anitina mama rekla da nema da jede?! Jao, jao, smešna priča. Otac je se odrekao u emisiji, pametan čovek, video sa kakvim budalama i prevarantima ima posla - rekla je ona i dodala:

- Svi su znali da je htela da izmuze Matoru da joj kupi stan u centru Kruševca i obezbedi celu porodicu, a pogotovo sina i majku, za braću da ne pričam! To su takvi prevaranti, da nema dalje. Takođe sam čula, ne znam da li smem da pričam o ovome... Da je njena mama dužna kao Grčka - ispričala je drugarica.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.