"MATORA ĆE MI JEDNOG DANA BITI ZAHVALNA" Matea se HITNO oglasila za Espreso: Otkrila sve DETALJE ODNOSA sa Anitom
Matea Car, Foto: Printscreen/RTV Pink

iskrena

"MATORA ĆE MI JEDNOG DANA BITI ZAHVALNA" Matea se HITNO oglasila za Espreso: Otkrila sve DETALJE ODNOSA sa Anitom

Ekipa portala Espreso pozvala je Mateu kako bi nam dan nakon svega što se izdešavalo, otkrila da li su joj se slegli utisci kao i da li je nakon razgovora sa Jovanom ispratila dešavanja u Beloj kući.

Objavljeno: 17:50h

Tiktokera Matea Car oglasila za Espreso nakon što se sinoć dogodio skandal između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, nakon što je Matea pričala sa Matorom i nakon što je Anita priznala da se dopisivanja sa njom.

Naime, Matea je sinoć gostovala u emiji "Pitanja novinara", a onda se u Eliti susrela sa Matorom i Markom Đedovićem gde je priznala sve o svom dopisivanju sa Anitom.

Ekipa portala Espreso pozvala je Mateu kako bi nam dan nakon svega što se izdešavalo, otkrila da li su joj se slegli utisci kao i da li je nakon razgovora sa Jovanom ispratila dešavanja u Beloj kući.

Matea Car o Aniti i Matoroj
Matea Car o Aniti i Matorojfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- I dalje osećam ogromnu krivicu, grižnju savesti, što me naravno ne pere od onoga šta je napravljeno s moje strane, niti bežim od krivice, ispala sam, kako Ana Spasojević kaže ološ prema Matoroj, ali nećemo zaboraviti da sam ja bila slobodna, a Anita je bila ta koja se udavala - rekla je Matea, a onda prokomentarisala to što je Matora rekla da ni ona ništa nije bolja od Anite, te da su iste.

- Matora ima potpuno pravo da kaže sve loše o meni, ali jednog dana ipak će mi možda biti zahvalna što nije život provela sa osobom koja je na dan svadbe drugoj slala slike i poruke. Anita se sad pokušava oprati od svega. Ali postavljam jedno pitanje, ako sam po Anitinoj priči ja ta koja je nju prva počela muvati, što si uzvratila ako si bila zauzeta, verena i spremna da se udaš - rekla je Matea.

Matea ističe da joj je jako žao Matore
Matea ističe da joj je jako žao Matorefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Matea nam je otkrila i to da je prva koja je počela da flertuje sa njom, te da joj nije jasno zašto je izjavila da se plašila sve da prizna Jovani.

- Inače, ona je bila prva koja je krenula u flert sa mnom. Ne znam isto tako čega se tačno plašila? Ti ako se nečega plašiš, ne šalješ eksplicitni sadržaj nekome.

Na pitanja da li očukuje da joj se Anita javi nakon izasla iz Elite ona kaže:

Matea ističe da ne očekuje da joj se Anita javi nakon izlaska iz Elite
Matea ističe da ne očekuje da joj se Anita javi nakon izlaska iz Elitefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ne očekujem da se javi nakon izlaska, mislim da je duboko razočarana što sam sa istinom izašla u javnost, ponavljam, ne svojom voljom.

Za sam kraj smo pitali Mateu da li misli da će Matora ipak oprosititi sve Aniti nakon što joj se slegnu osećanja, ona kaže:

- Što se oprostanja tiče, verujem da će Matora pokleknuti na kraju jer je Anita sposoban emotivni manipulator i vodu lako okreće na svoju vodenicu. Ako je Matoroj imalo stalo i do porodice i do prijatelja, uključiće razum valjda jednom u zivotu - završila je Matea za Espreso.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.