KAKVA JE RIBA NOVA DEVOJKA STEFANA KARIĆA: Isplivala njena fotka u BIKINIJU, da li je realno da je ovako DOBRA?
Stefan Karić i Andrea, Foto: Printscreen/instagram/stefan.karic

BRUTALNA

KAKVA JE RIBA NOVA DEVOJKA STEFANA KARIĆA: Isplivala njena fotka u BIKINIJU, da li je realno da je ovako DOBRA?

Andrea i Stefan su pozirali pored bazena u skupocenom hotelu u kom su odseli. Ona je pozirala u minijatunom bikiniju koji je istakao njeno preplanulo i zategnuto telo

Objavljeno:

Bivši zadrugar Stefan Karić trenutno uživa u ljubavi sa novom devojkom Andreom sa kojom je otputovao u Dubai. Stefan i Andrea neretko objavljuju fotografije i snimke sa ove luksuzne destinacije, a poslednja objava izazvala je pravu lavinu na mrežama.

Naime, Andrea i Stefan su pozirali pored bazena u skupocenom hotelu u kom su odseli. Ona je pozirala u minijatunom bikiniju koji je istakao njeno preplanulo i zategnuto telo, pa komentarima se ne vidi kraj: "Prezgodna", "kakva žena", "Prelepi ste"...

Podsetimo, Stefan je nedavno govorio o vezi sa Andreom, te otkrio da li planiraju da stanu na "ludi kamen".

- Bračni status je i dalje pod znakom pitanja! Naravno, još nismo došli do toga, ali , što se tiče ljubavnog života, zadovoljan sam i srećan, kako sam i oduvek i želeo. Zajedno smo tri meseci, upoznali smo se na moru. Da, teško je sakriti od javnosti moj život i moje veze, tako da smo odlučili da obelodanimo našu vezu i pokažem sa kim sam u vezi. Previše sam imao veliki pritisak, počeli su da kopaju i povezuju me sa svim i svakim, hteo sam da obelodanim i stanem na put tome - istakao je Karić.

- Ona je devojka iz totalno drugog sveta, nije iz sveta medija, njoj to ne odgovara. Nije neko ko je s nekim zbog lajka i ona je normalna devojka, ne prija joj što se sve ovo dešava - otkrio je bivši zadrugar.

Inače, starleta Nataša Šavija je 1. maja zadobila teške telesne povrede na jednoj svadbi, a za nasilje je optužila Stefana Karića, protiv koga je pokrenut sudski postupak.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.