LJUDI, ŠTA JE OVO? MILAN MILOŠEVIĆ O POVRATKU NA PINK: Spomenuo i DUŠICU JAKOVLJEVIĆ, ovo su NAJNOVIJE INFORMACIJE
Milan Milošević, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

evo šta je rekao

LJUDI, ŠTA JE OVO? MILAN MILOŠEVIĆ O POVRATKU NA PINK: Spomenuo i DUŠICU JAKOVLJEVIĆ, ovo su NAJNOVIJE INFORMACIJE

Nakon što je Dušica Jakovljević dala otkaz na "Pinku", priče o povratku Milana Miloševića, nekadašnjeg voditelja "Zadruge", na ovu televiziju odmah su preplavile društvene mreže

Objavljeno: 13:18h

Milan Milošević je sada otkrio da se vraća na mesto voditelja.

- Vraćam se na "Pink" televiziju. Prvo ću da gostujem u Amidži šou, a nakon toga ću postati ponovo voditelj "Pinka" - priča Milan na samom početku za Blic i dodaje:

- Još uvek ne znam šta ću tačno voditi, kroz par dana ću znati kakva je situacija. Gledaoci će biti obavešteni o svemu, ali nema sumnje da će sa mnom sve da gori kao i uvek. Znam da me se narod poželeo i još jednom ponavljam - da, vraćam se na Pink. Dušica Jakovljević nema nikakve veze sa mojim povratkom na Pink, nisam se čuo sa njom - rekao nam je on.

Inače, Milan je nedavno u razgovoru priznao da nikada neće reći šta se desilo kada je odlazio sa "Pinka".

- Ono sto se desilo između mene i poslodavca, zauvek će ostati među nama. Nikada ništa ne može da izađe. Spontano se sve desilo. Niti sam ja molio da se vratim na "Pink", niti su me zvali da se vratim, niti sam dobio otkaz. Ja sam sam dao otkaz i potpisao raskid. Jeste čudno što se to desilo dok je trajala sezona, ali nismo uspeli da se dogovorimo. Ja idem dalje, tražim novo nešto, novu priliku. Jednostavno kad sam prelomio i doneo odluku da dajem otkaz, bio sam siguran da se tu više nikada neću vratiti, ali nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć - kazao je Milan Milošević ranije u toku godine za "Blic".

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.