JANJUŠ PRIZNAO DA ŽELI VEZU SA ANELI! Otovrio dušu pa rekao NEOČEKIVANO, čeka se rakcije njegove ŽENE?
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš, Foto: Petar Aleksić

sve je priznao

JANJUŠ PRIZNAO DA ŽELI VEZU SA ANELI! Otovrio dušu pa rekao NEOČEKIVANO, čeka se rakcije njegove ŽENE?

U Zadruzi se definitvno rađa nova ljubavna romansa između Janjuša i Aneli Ahmić

Objavljeno:

Na video-klipu prikazana je rasprava Aneli Ahmić i Janjuša koji po ko zna koji put pokušavaju da stave tačku na odnos, ali ne mogu, pa se peckaju oko emocija koje imaju jedno prema drugom.

- Po mom osmehu se vidi šta mi je na duši. Imala sam raspravu sa Bojanom koja govori da se iz mog osmeha vidi da nemam emociju prema Janjušu. Samo budala ne može to da vidi da imam emociju koja samo raste i raste - rekla je Aneli.

- Zašto Bojana to msli Janjuše? - pitala je voditeljka

1 / 2 Foto: Youtube / Printscreen/ Zaduga Officail

- Svako ima pravo da misli za sebe. Ja se oko takvih stvar ne bunim, možda u nekim situacijama Aneli bude hladna i zbog toga misli. Ima pravo devojka - rekao je Janjuš.

- Očigledno je da osećam, a ona me uverava da sa njim pravim svog suproga ljubomornim - rekla je Aneli

- Ovo što je Janjuš rekao je istina, vidim da nema empatiju za njega i vidim hladnoću. A kod njega vidim da je brižan - rekla je Bojana.

- Moje mišljenje je da je Aneli kao što je i rekla itekako pratila rijaliti i odnos Janjuša i Maje. Smatram da ima neki vid emocije prema njemu, ali mnogo hiperbolizuje to. Sa Janjuševe strane bih rekla da igra igru. Ako imaš emociju nema druženja i drugarstva. Ako se Aneli zbog Stanje i Asmina osećala loše neka malo razmisli - rekla je Miljana.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- To nije isto. Ja sam razveden, moj odnos je jako specifičan. Ja da oću da budem sa nekim ja bih bio sa nekim, a u rijalitiju ne želim. Ja sam rekao da neću biti u vezi, a možda i budem - rekao je Janjuš.

- Igra se, ostavlja prostora - rekla je Miljana.

- Ne, ovo je istna. Ako vidim da je to to možda i uđem u vezu - rekao je Janjuš.

- Meni je jednosmernost katastrofalna. Onu noć kad je ustao ljut i rekao šta je rekao, ja sam Mileni rekao da će trajati dva dana, a trajalo je jedan. Ja sudim po postupcima, meni je ovde sve kao dan jasno. Oni imaju bolji odnos kad nisu u šerpi nego mnogi koji se nalaze u šerpi - rekao je Đedović.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.