RAZOTKRILA ANITU, A O NJENOJ PROMENI BRUJI CELA SRBIJA: Intervju Mine Vrbaški će vas ZAKUCATI, BEZ DLAKE NA JEZIKU
Mina Vrbaški o brojim temama, Foto: Nemanja Nikolić

EKSKLUZIVNO

RAZOTKRILA ANITU, A O NJENOJ PROMENI BRUJI CELA SRBIJA: Intervju Mine Vrbaški će vas ZAKUCATI, BEZ DLAKE NA JEZIKU

Bivša učesnica rijatija Mina Vrbaški za Espreso je prokomentarisala brojne aktuene teme.

Objavljeno: 17:32h

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški oglasila se za Espreso, te nam otkrila kako joj je na novom poslu, ali i prokomentarisala mnoge aktuelne teme.

Naime, Mina nam je na samom početku razgovora otkrila kako na nju utiču negativni komentari što se tiče njenog novog posla.

- Meni je na poslu odlično, ja sam po prirodi radoholik i prosto volim da imam ispunjen dan, a ne da se razvlačim po krevetu i ispijam sedam kafa dnevno. Što se komentara tiče, otkad sam se pojavila u rijalitiju slušala sam komentare "što ne ide u kiosk ili u pekaru da radi", a sad kad sam se zaposlila slušam komentare pa što ona ide da radi. Prosto svetu se ne može ugoditi, ali ja guram svoju priču, imam svoj dinar i ne zavisim ni od koga -počela je Mina za Espreso.

Mina Vrbaški o novom poslu
Mina Vrbaški o novom poslufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mina je prva koja je u javnost iznela da se zadrugarka Anita Stanojlović dopisivala sa drugom devojkom (tiktokerkom Mateom iz Hrvatske), dok je bila u vezi sa Matorom zbog čega su je mnogi osudili, a sada nam je opširnije prokomentarisala ovu temu.

- Ja jesam prva iznela tu tvrdnju i tada sam naišla na ogromnu osudu, a sad kako su dokazi isplivali i kako se Matea oglasila, odjednom svi ćute. Matea i ja se družimo već skoro dve godine i kada sam saznala za tu priču ja nisam mogla da verujem, jer sam bila u kontaku sa Matorom i sa Anitom. Bila sam i pozvana na svadbu, ali sam tada bila u inostranstvu i nisam uspela da se iskombinujem da dođem. Kada sam saznala, njih dve su već bile unutra. Što se Matee tiče, sigurna sam da ona neće ulaziti u rijaliti, ali kada bi ona ušla sigurna sam da bi se ta veza brzo okončala. Dok su u rijalitiju mislim da će Matora i Anita kako tako funkcionisati, ali kada izađu i kada se Matora vidi šta treba da vidi, mislim da je to kraj - rekla je za naš portal.

Mina o Aniti i Matori
Mina o Aniti i Matori foto: M.M./ATAImages

Što se tiče odnosa Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, Mina smatra da Janjuš ovo sebi nije smeo da dozvoli bar zbog ćerke Krune.

- Meni je to jako degutantno za komentarisanje. Prvenstveno zbog toga što je Janjuš usao u rijaliti kao zauzet, slobodno mogu reći kao oženjen čovek i nije mi jasno da barem zbog svog deteta ne može da se suzdrži. Ako je već znao da će biti takav, onda nije trebao da se miri sa ženom. Što se Aneli tiče, mislim da je ona jako namazana, ali glupa, i da će ovo biti prva prevara u istoriji rijalitija gde ce ljubavnica biti žrtva, a ne žena. Ona se spremala za rijaliti, ali očigledno nedovoljno.

Bivša rijaliti učesnica smatra da Janjuš sebi nije smeo da dozvoli priču sa Aneli
Bivša rijaliti učesnica smatra da Janjuš sebi nije smeo da dozvoli priču sa Anelifoto: Petar Aleksić

Jedna od aktuelnih tema u medijima jeste i veza Stanije Dobrojević sa Asmina Durdžića koji ima dete sa aktuelnom učesnicom "Elite" Aneli Ahmić, a Mina smatra da pokušavaju da kopiraju "Kiju, Lunu i Slobu".

- Ispratila sam iz medija, ali mi iskreno ta priča i nije toliko interesantna. Ni prva, a nažalost ni poslednja prevara u rijalitiju, jednostavno svi bi da budu Kija, Sloba i Luna, al ta priča je jednom prošla i više nikome nije zanimljivo.

Upitali smo je i da li je ispratila razgovor između Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Mina nije želela da komentariše razgovor Milice i Mesnura
Mina nije želela da komentariše razgovor Milice i Mesnurafoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Nisam gledala, a iskreno ni ne zanima me.

Kada je reč o odnosu Milene Kačavende i Ane Ćurčić, Mina smatra da nijedna od njih dve nije iskrena.

- Tu apsolutno niko nije iskren, to su dve lude babe koje su spletom nesretnih okolnosti završile na televiziji da se narod sprda sa njima. Kuma mi je tu još i bila interesantna dok nije ušla u rijaliti i dok je pričala one bajkovite doživljaje po intervjuima, a sada koliko sam je ispratila, ljudsko dno, što je jedino za rijaliti dobro - bila je oštra Mina.

Vrbaški smatra da ni Milena i Ana nisu iskrene
Vrbaški smatra da ni Milena i Ana nisu iskrenefoto: Petar Aleksić

Upitali smo Minu i da li ima svog favorita u ovoj sezoni rijalitija, kao i ko se po njoj najbolje istakao do sada po ponašanju.

- Meni je moja drugarica sa TikToka, Lejdi, za sada definitivno favorit. Osim što je pokazala da je veliki čovek kada je sa mnom učestvovala u humanitarnim akcijama i uspela da se skupi jako veliki novac za lečenje jedne žene, ona se i unutra odlično snašla, ona je dama, pokazala je kako jedna devojka treba da se ponasa u rijalitiju i iskreno se nadam da će ovo biti prvi rijaliti u kome će jedna takva devojka da pobedi. Pored nje, i Bojana mi je isto privukla pažnju svojom životnom pričom, njoj kroz život nije bilo lako, to se vidi, ali vidi se i da je ona izrasla u jednu divnu osobu. Moram da eto izvdvojim i Uroša, koji je definitivno ove godine skinuo Miljanu sa trona što se tog zabavnog dela tiče, on i Janjuš su mi super pozitivan tandem i smatram da kao takvi jedini doprinose toj humorističkoj strani rijalitija. Mada se potpuno lođe predstavio na ulazu, Uroš je pokazao da je on zapravo jedna nežna duša željna ljubavi i pažnje.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Za sam kraj Mina nam je otkrila da li postoji mogućost da uđe u rijaliti ili je pak na rijalitiji karijeru stavila tačku.

- Ja sam na svoju rijaliti karijeru tačku stavila prvenstveno zbog sebe, svog zdravlja i svoje budućnosti. U sve to sam ušla jako mlada i jedva sam uspela da se izvučem iz tog začaranog kruga. Meni je trebalo godinu i po dana da se psihički i fizički oporavim, a još nisam ni na pola puta. Jednostavno rijaliti melje ljude, to je jako surov svet iz kog sam uspela da izađem i više ne planiram da uđem. Za komentarisanje sam uvek raspoložena, ali svoju karijeru planiram da nastavim u drugim smerovima u kojima sam se već oprobala i koji mi pristaju mnogo više - završila je razgovor za Espreso.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.