OVA ŽENA IZNELA SADRŽAJ ANITINIH PORUKA U JAVNOST: Njene TVRDNJE frapirale su sve! Šta li će Matora reći na ovo?
Matora i Anita, Foto: Instagram printscreen/matora23

rijaliti

OVA ŽENA IZNELA SADRŽAJ ANITINIH PORUKA U JAVNOST: Njene TVRDNJE frapirale su sve! Šta li će Matora reći na ovo?

Mina Vrbaški progovorila je o Matori i Aniti i o njihovom braku

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški odlučila je da u budućnosti nikoga ne štedi kada je rijaliti "Elita" u pitanju.

Tako je ovog puta žestoko udarila na Jovanu Tomić Matoru i Anitu Stanojlović. Naime, ona je iznela u javnost sve dokaze da je preko poruka Anita bila neverna i dopisivala se sa drugom devojkom.

- Možda sam preterala što sam sebi dala za pravo da iznesem bilo šta. Međutim, ja sam neko ko voli Matoru. Da sam to znala pre nego što je Jovana ušla u rijaliti, ja bih to njoj rekla. Nisam verovala da Anita neke stvari može da uradi. Matora će biti celog života nesrećna, jer ima srce da se svakome otvori... Bude pravi muškarac, džek, Anita je sve dobila: svadbu, Zanzibar... I onda Anita na dan svadbe, pred sam oltar, zove nekoga i kaže: "Ja ne mogu da se udam za nju". Piše u porukama da se zaljubila u drugu devojku - ističe šokirano Mina Vrbaški i dodaje:

- Anita je u pozivu rekla da vrlo dobro zna iz kog je razloga sa Matorom, a to su sigurno finansije. Pravi ogromne greške. I dalje ne zna da li voli žene ili muškarce. Pokušava sebe da ubedi da posle Matore voli žene. Brak će pući vrlo brzo. Kad Matora bude videla poruke od te devojke, poludeće. U pitanju je osoba koja nije poznata javnosti, čak nije ni gradska devojka, nego neko ko mene zna - zaključuje Mina.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.