KAČAVENDA TVRDI DA IMA DOGOVOR SA PINKOM I DA ĆE OVO BITI NAKON RIJALITIJA: U AFEKTU iznela mnoge DETALJE
Milena Kačavenda, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rijaliti

KAČAVENDA TVRDI DA IMA DOGOVOR SA PINKOM I DA ĆE OVO BITI NAKON RIJALITIJA: U AFEKTU iznela mnoge DETALJE

Milena Kačavenda u afektu je iznela mnoge detalje o dogovoru koji je kako tvrdi imala sa produkcijom

Objavljeno: 23:15h

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Pitanja novinara", a takmičarka Milena Kačavenda ponovo je žestoko zaratila sa Nikolom Lakićem.

Između ostalog, Milena je u sukobu sa njim navela da je postigla dogovor sa televizijom Pink i da će nakon završetka ovog rijalitija postati voditeljka i tako u afektu otkrila detalje, koje nije smela da iznosi u javnost prema pravilima.

- Gospodin Lakić nije obavešten da ću ja biti voditeljka na Pink televiziji kad budem izašla. O tome nije informisan. Ovim putem da ga informišem da će ova baba sa 48 godina biti voditeljka na Pinku. A za njega ćemo da razmislimo, tačnije oni koji treba, možda ako se otvori neki kazino rijaliti - rekla je Kačavenda.

- Bojim se da ne želi da me kr**** kao Anu Ćurčić. Njemu smeta kad ja imam šta da kažem, a njima ne odgovoara da ja govorim tri sata, a to se traži od mene. Meni se zamera što sam se ja verila sa pokojnim verenikom, a Staniji se ne zamera za mesec dana veze i prstenom, a da ne pominjemo ono za sajber s***. Ja se sklanjam od onih koji mi skaču po živcima - istakla je Milena.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.