ANITA VARA MATORU!? Mina Vrbaški iznela UZNEMIRUJUĆE TVRDNJE, pa otkrila šta je Stanojlovićeva RADILA
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, Foto: Instagram printscreen/matora23

MOŽDA PUKNE TIKVA

ANITA VARA MATORU!? Mina Vrbaški iznela UZNEMIRUJUĆE TVRDNJE, pa otkrila šta je Stanojlovićeva RADILA

Mina tvrdi da je Anita loša osoba za Matoru i da ju je varala

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica, Mina Vrbaški, iznela je šokantne tvrdnje na račun supruge Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović.

Kako je Mina tvrdi, Anita se neposredno pre stupanja u brak, ali i nakon toga, čula s misterioznom devojkom, kojoj je slala eksplicitne fotografije, ali je i pored toga, navodno negirala verodostojnost braka sa Tomićevom i najavljivala kraj njihove romanse.

- Za vreme reklama sam pokazala Anastasiji slike koje je jedna osoba dobila od Anite pre svadbe sa Matorom, ali i nakon toga. U pitanju je jedna devojka. Anita joj je poslala obnažene slike, na kojima se jasno vidi sve. Ona joj je rekla da ima razlog zbog čega je sa Matorom u braku i kad se to bude okončalo, da će sa njom započeti nešto novo - ističe Mina i dodaje:

Mina je iznela tvrdnje koje će uzdrmati javnost
Mina je iznela tvrdnje koje će uzdrmati javnostfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Žao mi je Matore, mislila sam da je Anita dobra, ali posle ovoga ne. Želela bih samo da je osvestim i dokažem joj kakva je. Anita je rekla toj devojci da je njen brak zavaravanje. Svi znamo da je Matora pravi džek, kako se ponaša prema ljudima. Žao mi je što uvek naleti na pogrešne ljude. Biće šokirana kad ovo bude čula - ispričala je Mina Vrbaški.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/anita.stanojlovic.official

Kako su obe trenutno u Zadruzi, do njih ova informacija ne može da stigne, a kako će reagovati kada sazna, ostaje da vidimo.

Bonus video:

06:50

Mina Vrbaški intervju

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.