OVA ŽENA ŽESTOKA OPLELA PO TRUDNOJ ALEKS NIKOLIĆ: Sve ovo joj SASULA bez imalo ustezanja, neće joj biti prijatno
Aleks Nikolić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rijaliti

OVA ŽENA ŽESTOKA OPLELA PO TRUDNOJ ALEKS NIKOLIĆ: Sve ovo joj SASULA bez imalo ustezanja, neće joj biti prijatno

Javna prepirka između Aleks i Cara izazvala je veliku pažnju javnosti

Objavljeno:

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, nedavno je iznela brojne, šokantne tvrdnje o svom bivšem vereniku Filipu Caru.

Njih dvoje su se žestoko posvađali kad se Filip uključio u program uživo, što je podiglo veliku prašinu u javnosti i izazvalo burne reakcije i komentare na društvenim mrežama.

- Ali žena dozvoli muškarcu da joj napravi dete. Onda ode na televiziju trudna (prvo tromesečje važi za najrizičnije) i priča kako svi znaju da je on godinama nasilan. Pa onda znaš i ti godinama? "Tukao me je, maltretirao, ali sam mu dala da mi napravi dete znajući godinama da je takav i prema svakog ženi". Znači otišla si na televiziju da pljuješ samu sebe? Pritom, dete će ti za pet godina gledati kompilaciju klipova tebe kako priča sve najgore o njegovom ocu i pričaš kako je tata tukao mamu. Sačuvaj svoju privatnost za sebe, ne prodajte se za popularnost i gledanost (dolazak u emisiju se ne naplaćuje). I sačuvajte svoju decu stamote koje možete. Ne gazite po svom detetu, da bi ste bile žrtve. Pogotvo što to nikad nećete biti - glasila je objava Tare Simov na društvenoj mreži Instagram.

Tara Simov
foto: prentscreen/instagram/tarasimov

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.