DENIZ ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Nakon što je pretučena HOSPITALIZOVANA zbog OVOGA?
Foto: Ana Paunković

poTRESNO

DENIZ ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Nakon što je pretučena HOSPITALIZOVANA zbog OVOGA?

Deniz je fotografisala samo prozor u bolnici i tagovala psihijatrijsku ustanovu

Objavljeno: 11:11h

Zbog navodnih posledica nakon što je pre nekoliko dana na parkingu jednog prestoničkog splava pretučena, bivša zadrugarka Deniz Dejm završila je na psihijatriji.

Dejm se ranije požalila pratiocima da svakodnevno trpi uvrede od hejtera, da danima ima košmare, kao i da je pod stresom.

Upravo iz tog razloga ona je nažalost završila na psihijatriji, odakle je objavila i sliku.

Deniz Dejm završila u bonici
Deniz Dejm završila u bonicifoto: Printskrin: Instagram/denisdejmofficial

Naime, Deniz je fotografisala samo prozor u bolnici i tagovala psihijatrijsku ustanovu, te je svima jasno stavila do znanja u kakvom je stanju.

Inače, Denzi je nedavno, nakon što je pretrpela nasilje ispričala kako je došlo do nemilog incidenta posle kojeg je završila u Urgentnom.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Prijavila sam nasilnika policiji, kod mene je švaler koji mi je malo i obezbeđenje, imam nekog pored sebe da mi pomogne da svlačim i oblačim. Bilo je svašta nešto, ustvri se desilo posle rođendana, na samom rođendanu su bili fini i kulturni ljudi. To se desilo na parkingu kada sam zvala taksi.

- Taj nasilnik mi se prvo obratio sa seksualnom konotacijom, mislio je da ću ići sa njim, ali sam rekla da ne može tako i onda je postao nasilan - kazala je ona za "Kurit TV", dok se na snimku videlo da joj je ruka u gipsu.

01:21

DENIZ DEJM EKSKLUZIVNO NAKON ŠTO SU JE PRETUKLI: Tu mi je švaler, pomaže mi da se svlačim i oblačim! OVAKO JE DOŠLO DO PREBIJANJA

Bonus video:

00:07

Deniz Dejm u Urgentnom centru čeka pregled ortopeda

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.