PRVA FOTOGRAFIJA DISKVALIFIKOVANOG RIJALITI UČESNIKA: Otišao je kod POZNATOG DASE, a onda se SVE saznalo
David Romanov Čuburac, Foto: Petar Aleksić

u društvu moćnih

PRVA FOTOGRAFIJA DISKVALIFIKOVANOG RIJALITI UČESNIKA: Otišao je kod POZNATOG DASE, a onda se SVE saznalo

Čuburac je po hitnom postupku diskvalifikovan iz Zadruge, nakon toga nam stiže fotografija koja govori o njegovom sadašnjem prebivalištu

Objavljeno:

Juče se u Zadruzi dogodio fizički okršaj u kojem je David Romanov, poznatiji kao Čuburac udario Nenada Macanovića Bebicu i zbog toga je diskvalifikovan.

Sada je na mrežama osvanula fotografija na kojoj je može videti da je Čubarac nakon napuštanja Zadruge odmah otišao kod bivšeg učesnika rijalitija Kristijana Golubovića.

Iako je poznato da je on veoma blizak sa Zvezdanom Slavnićem, Čubarac nije otišao kod njega, već kod Kristijana što je iznenadilo mnoge.

Podsetimo, povodom ovoga u Beloj kući stiglo je pismo gde su zadrugari obavešteni da je David diskfalifikovan, zbog nasilničkog ponašanja.

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je David Romano diskvalifikovan - bilo je u pismu.

- On će na osnovu ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000 evra, a TV Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru. Veliki šef - glasilo je pismo.

Bonus video:

05:36

ZNAM MNOGO GORE STVARI O ZVEZDANU! Kristijan Golubović progovorio o Slavnićevoj kriminalnoj prošlosti: POMENUO UBISTVA I GROBLJE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.