DA LI JE OVAKO NEŠTO MOGUĆE? Evo kako Stanijin MILIONER vidi nju, pojavila se iznenađujuća FOTKA
Stanija, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EVO O ČEMU SE RADI

DA LI JE OVAKO NEŠTO MOGUĆE? Evo kako Stanijin MILIONER vidi nju, pojavila se iznenađujuća FOTKA

Asmin je podelio fotografiju, a opis koji se našao uz nju zapravo je sve frapirao

Objavljeno:

Aneli Ahmić u rijalitiju "Zadruga" rekla je javno u rijalitiju "Zadruga" kako ju je muž Asmin Durdžić ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

Asmin i Stanija uživaju u vezi, oni su otputoali na Tajland, a on je sada objavio njenu fotografiju na Instagramu uz koju je napisao:

- U jakoj ženi je vatra. Ako je volite, zagrejaće vam ceo dom. Ako je zlostavljate, ona će vas spaliti. Ovo je Stanija - poručio je Asmin.

Asmin i Stanija uživaju u vezi, oni su otputoali na Tajland, a on je sada objavio njenu fotografiju na Instagramu
Asmin i Stanija uživaju u vezi, oni su otputoali na Tajland, a on je sada objavio njenu fotografiju na Instagramufoto: prentscreen/instagram/ BET_MEN_007_

Inače, Asmin Durdžić ne prestaje da hvali starletu, ali i da govori loše o nekadašnjoj partnerki - zadrugarki Aneli Ahmić.

- Čitam komentare i ne mogu da verujem da mi ljudi govore da nisam dobar čovek jer se branim istinom. Kao, ja bi trebalo da ćutim i da ne iznosim istinu. Ja bih najviše voleo da nikada nisam imao potrebu da se oglasim javno povodom bivše partnerke, pogotovo ne koja je rodila dete - istakao je Asmin nedavno na Instagramu.

- Nijedna žena nije imala od bivšeg muškarca koliko Aneli od mene. Samo ona nije htela da živi sama u Austriji sa detetom i prihvatio sam i to. Sama je birala gde će i kako će. Ja sam samo hteo da bude normalna majka i da ne sramoti sebe ni ćerku, ništa drugo. Da je bila normalna ništa do smrti nije morala da radi, a imala bi sve što poželi, ali, naravno, damski - dodao je Durdžić.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.