ANELI I JANJUŠ SE VIŠE NI NE KRIJU, RAZMENJIVALI NEŽNE REČI: Evo kakve su im NAMERE, kamere snimile ceo RAZGOVOR
Aneli i Janjuš, Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

evo o čemu su govorili

ANELI I JANJUŠ SE VIŠE NI NE KRIJU, RAZMENJIVALI NEŽNE REČI: Evo kakve su im NAMERE, kamere snimile ceo RAZGOVOR

Od samog početka rijalitiji svi sumnjaju da između Aneli i Janjuša ima nečeg više od prijateljstva

Objavljeno:

Od samog ulaska u rijaliti Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš se ne odvajaju, zbog čega mnogi misle da će njih dvoje preći granicu prijateljstva.

Aneli i Janjuš su sinoć tokom emisije sedeli zagrljeni na garnituri i pravili planove za odlazak na Rajsko ostrvo. Ahmićeva je želela da spava sa Janjušem na istom krevetu, dok joj je on rekao da se plaši ishoda.

- Svako bi bili u odvojenim krevetima, neću da rizikujem. Nemoj se zaj*bavati sa mnom - govorio je Janjuš, a Ahmićeva za to nije htela ni da čuje.

Od samog ulaska u rijaliti Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš se ne odvajaju, zbog čega mnogi misle da će njih dvoje preći granicu prijateljstva
Od samog ulaska u rijaliti Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš se ne odvajaju, zbog čega mnogi misle da će njih dvoje preći granicu prijateljstvafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli je najavila da bi nastao haos ako joj donesu alkohol.

- Ne, spavaćemo u jednom krevetu. Šta bi ti voleo i da li voleo da se to desi? Zamisli meni daju tekilu, bio bi haos - govorila je Aneli.

Ona je nakon toga želela da čuje od Janjuša ko je u Beloj kući njegov tip žene, a bivši košarkaš je priznao da samo nju može da zamisli pored sebe.

- Ti si jedina osoba sa kojom bih ja mogao da funkcionišem, onako kako mislim da treba. Ne bih ti ništa verovao, ali bih mogao da se probudim pored tebe, a da posle ne tražim taksi da ide kući. Ti si tip moje žene - bio je iskren Janjušević, a Aneli je njemu takođe priznala da je on njen tip muškarca, zbog čega je Janjuš predložio da što pre završe odnos kako ne bi napravili probleme.

Janjuš je nakon toga obasipao Aneli pažnjom, a dobila je čak i masažu. On je želeo da čuje da li njoj prijaju njegovi dodiri, a ona nije mogla da nađe reći kojim bi opisala koliko uživa, pa mu je samo tražila da ruku ipak zavuče ispod majice.

- Hajde zavuci tu ruku ispod majce i lepo me izmasiraj - zahtevala je ona.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.