ZADRUGAR OPSEDNUT OVIM SVOJIM PLANOM, U POVERENJU OTKRIO CIMERU SVE: Da li je stvarno u stanju da TO uradi?
Zadruga Elita, Foto: RTV Pink printscreen

ovo su detalji

ZADRUGAR OPSEDNUT OVIM SVOJIM PLANOM, U POVERENJU OTKRIO CIMERU SVE: Da li je stvarno u stanju da TO uradi?

Horvat je govorio kako se oseća u rijalitiju i izneo je svoj plan

Objavljeno:

Nakon brojnih skandala i ispada pred kamerama, učesnik "Elite" Sanjin Horvat rešio je da da pobegne iz rijalitija, te je svoj plan za bekstvo detaljno ispričao svom cimeru, Luki Majčici, koji je u nekoliko navrata pokušao da ga odgovori od te namere.

Naime, kako je Sanjin otkrio, misleći da ga kamera ne snima, on više ne može da izdrži pritisak koji svakodnevno doživljava u rijalitiju, te je odlučio ili da preskoči ogradu imanja, ili da fizički napadne nekoga i tako se samodiskvalifikuje.

- Boli me k**ac za sve, sutra idem napolje! Preskačem preko, ne zanima me više ništa. J*be mi se za sve, pokupiću sve svoje stvari i idem kući. Ne mogu da izdržim, zabiću nekome šaku u facu, kunem ti se u celu svoju familiju! Nema pomoći, gotov sam, ne mogu da verujem da ljudi to ne vide... Povrediću sam sebe, devojka me više ne zanima, ona je kod mene završila. Meni ovo ovde ne paše, tamo su mi četiri džaka, da znaš, ako bude trebalo da se iznese na kapiju. Sutra preskačem ujutru, ako se to ne desi imam još jednu opciju u podne, ali sigurno idem, samo dokumenta da uzmem - priznao je Horvat kroz šapat, misleći da kamere neće zabeležiti njegov monolog.

 Sanjin Horvat rešio je da da pobegne iz rijalitija, te je svoj plan za bekstvo detaljno ispričao svom cimeru
Sanjin Horvat rešio je da da pobegne iz rijalitija, te je svoj plan za bekstvo detaljno ispričao svom cimerufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsećanja radi, takmičar "Elite" Sanjin Horvat nedavno je dobio poziv sa najbližima, a umesto devojke, javila se njegova majka, zbog čega se on razočarao. Počeo je da besni, pa uživo u programu raskinuo sa devojkom.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.