KAČAVENDA BEZ USTRUČAVANJA PRED KAMERAMA ZAPRETILA OVOM ČOVEKU: Ono što je rekla ZGRANUĆE baš svakoga
Kačavenda je ušla u sukob sa nekim zadrugarima, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

drama

KAČAVENDA BEZ USTRUČAVANJA PRED KAMERAMA ZAPRETILA OVOM ČOVEKU: Ono što je rekla ZGRANUĆE baš svakoga

Kačavenda i Stanić su ušli u žestok okršaj

Objavljeno:

Tenzija između Milene Kačavende i Uroša Stanića ne prestaje, te se neretko pokače pred kamerama u "Eliti", međutim, mnogi gledaoci popularnog rijalitija ostali suu čudu kada je "kuma nacionale" u ranim, jutarnjim časovima prišla cimeru i uputila mu pretnje koje lede krv u žilama.

Naime, Stanić je u svom maniru pravio opštu pometnju u kući "odabranih", a kako nema dlake na jeziku, uspeo je da potkači i Kačavendu i njen čopor koji je non-stop prati po imanju u Šimanovcima, posebno Luka Majčica, kojeg je mladi tiktoker prozvao da se šlihta Mileni.

- Ti si njena pudlica. Ti bi želeo da budeš sa njom, ti voliš starije tete. Ti voliš "milfare", znam ja! Prava si njena pudlica, pratiš je svuda - pričao je Uroš kao navijen.

Tenzija između Milene Kačavende i Uroša Stanića ne prestaje, te se neretko pokače pred kamerama u 'Eliti'
Tenzija između Milene Kačavende i Uroša Stanića ne prestaje, te se neretko pokače pred kamerama u "Eliti"foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja bih nju oženio. Vidiš kako žena super izgleda - istakao je Luka.

- Imam najbolje je**ače - kazala je Kačavenda raskalašno, uživajući u komplimentima, međutim, situacija se zahuhtala kada se Stanić povukao i seo na garnituru u ćošku, a Milena mu je prišla i unela mu se u facu.

'Kuma nacionale' u ranim, jutarnjim časovima prišla cimeru i uputila mu pretnje koje lede krv u žilama
"Kuma nacionale" u ranim, jutarnjim časovima prišla cimeru i uputila mu pretnje koje lede krv u žilamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Šta hoćeš ti? Miruj, bre, je**m li ti majku... Nabijem ti k**ac u dupe i miran - zapretila je Kačavenda, te zatim demonstrativno napustila prostoriju, dok je tiktoker ostao zatečen njenim rečima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.