MAJKA ASMINA DURDŽIĆA FRAPIRALA IZJAVOM O BIVŠOJ SNAHI: Uporedila je sa STANIJOM, pa iznela ove INFORMACIJE o njoj
Roditelji Asmina Durdžića govorili su o Aneli i Staniji, Foto: printscreen/instagram/bet_men_007

sve zanima

MAJKA ASMINA DURDŽIĆA FRAPIRALA IZJAVOM O BIVŠOJ SNAHI: Uporedila je sa STANIJOM, pa iznela ove INFORMACIJE o njoj

Porodica Durdžić se više puta oglasila povodom situacije u kojoj je njihov sin

Objavljeno: 10:43h

Mevlida Durdžić, majka Asmina Durdžića, oglasila se i bez zadrške je prokomentarisala bivšu snahu Aneli Ahmić, kao i novu ljubav njenog sina - Staniju Dobrojević.

- Staniju sam upoznala ne lično, već preko video-poziva. Za Staniju imam sve najlepše da kažem, jedva čekam da se vidimo uživo! Stanija je toliko pozitivna osoba, tako je lepa, tako lepo priča... Tako nas je lepo prihvatila. Toliko je volimo, kao svoje dete! Skoro svake večeri smo bili na video-pozivu sa njom, ona je divna - počela je Mevlida.

- Znate li koja je razlika između Stanije i Aneli? Stanija nije bila ni u kakvim lošim pričama, nije koristila neke supstance, krala, bila u zatvoru... Stanija je osoba za poželeti, a Aneli je to sve prošla. Njih dve, to je razlika nebo-zemlja. Staniju jedva čekam, samo da je vidim i da je zagrlim! - istakla je ova žena.

Anelina bivša svekrva otvoreno je govorila o njoj
Anelina bivša svekrva otvoreno je govorila o njojfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona priznaje i da ju je vest o gubitku Stanijine i Asminove bebe mnogo pogodila.

- To mi je jako teško palo, prva sam saznala. Toliko nam je teško... I sada je, još uvek. Ali, daće Bog! - istakla je Asminova majka.

Majka Asmina Durdžića imala je samo reči hvale za Staniju
Majka Asmina Durdžića imala je samo reči hvale za Stanijufoto: Antonio Ahel/ATAImages

U razgovor se umešao i Asminov otac Mustafa Durdžić.

- Glavni razlog zbog kojeg sam se ja oglasio jesu Stanijine suze. Kada neko nekoga tako optuži, jednu damu, gospođu, ženu, da je otela nekome oca, muža... Reakcija javnosti je takva kakva je bila. Zbog toga sam morao da reagujem, to nije istina - istakao je Mustafa.

Mevlida Durdžić, majka Asmina Durdžića, oglasila se i bez zadrške je prokomentarisala bivšu snaju Aneli Ahmić, kao i novu ljubav njenog sina - Staniju Dobrojević.
Mevlida Durdžić, majka Asmina Durdžića, oglasila se i bez zadrške je prokomentarisala bivšu snaju Aneli Ahmić, kao i novu ljubav njenog sina - Staniju Dobrojević.foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Stanija je nama toliko promenila osećaj, prvi put smo videli svog sina srećnog. Imao je puno devojaka, Stanija mu je verovatno bila prva ljubav! Pa pogledajte im sliku, to je milina da se vidi! I sama nam je pričala:"Ja sam na sedmom nebu, ja ovako nešto nikad nisam doživela". Nadamo se da će opet biti sve okej, da će se pomiriti - zaključio je Mustaa Durdžić za Pink.rs.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.